A Preveni:Cancerul Infarctul Maladia

9789731812304

Produs nou

Diversi producatori

42,00 lei

In stoc

Descriere

Phillipe Presles si Catherine Solano: A preveni cancerul, infarctul si maladia Alzheimer - Cum sa fim intr-o forma perfecta

Prezentare:

Niciodata starea de sanatate a umanitatii nu a fost intr-o situatie mai stranie. In ciuda noilor tehnologii care au transformat medicina intr-un domeniu de varf, in ciuda unei evolutii fantastice in domeniile biochimiei si a producerii de medicamente, fiinta omeneasca continua sa ramana un mister. Scanerele ultraperformante pot patrunde in timp real in toate coltisoarele trupului si cu toate acestea, boli grave afecteaza populatia societatilor occidentale, iar in fata unora dintre ele, tehnologia se dovedeste neputincioasa.

Cautand cu disperare solutii, medicina occidentala s-a vazut obligata la abordari care acum 30 de ani ar fi fost de neconceput. Incetul cu incetul, procedee medicale provenind din medicinele traditionale ale lumii si-au facut loc, odata cu o noua viziune, integrativa, asupra fiintei omenesti.
Acesta este contextul in care medicina occidentala s-a intors la un concept altadata fundamental: a preveni este mai usor decat a vindeca. Cercetari stiintifice extinse s-au derulat in ultimii ani in ceea ce priveste factorii determinanti ai starii de sanatate. Concluzia a fost formulata perfect de catre celebrul medic american de origine franceza, David Servan Schreiber, autorul cartii Anticancer: boala este determinata mai curand de modul de viata. Si este in puterile noastre sa schimbam ceea ce este de schimbat.
Asa a aparut aceasta carte Prevenirea, pe care Schreiber o citeaza de multe ori in scrierile sale: din necesitatea de a avea reunite toate bunele practici de integrat in viata noastra pentru a trai un timp mai indelungat, intr-o stare buna de sanatate. Caci sanatatea noastra depinde in primul rand de noiinsine. Nu este nevoie sa trecem prin incercari grele, pentru a lua masuri atunci cand lucrurile sunt dificil de reparat. Este suficient sa prevenim.
Prevenirea reprezinta arta de a trai, pe care avem libertatea de a o alege indiferent de varsta si fara moderatie!
Autor:

Phillipe Presles si Catherine Solano

Editura:

Editura Elena Francisc Publishing

Numar pagini: 412

ISBN: 978-973-1812-30-4

Format: 15 x 22,5 cm

Traducere: Monica Bercovici

Titlul original: Prevenir : Cancers, Alzheimer, infarctus et vivre en forme plus longtemps

Anul aparitiei: 2010-06

Produse asemanatoare

Comentarii Toate comentariile

Sumar

0

(0 Comentarii)

Sorteaza dupa calificative

 • 5
  (0)
 • 4
  (0)
 • 3
  (0)
 • 2
  (0)
 • 1
  (0)

Scrie un comentariu

Comentariul tau

A Preveni:Cancerul Infarctul Maladia

A Preveni:Cancerul Infarctul Maladia

Phillipe Presles si Catherine Solano A preveni cancerul infarctul si maladia Alzheimer Cum sa fim intr o forma perfecta

Da Nu