Burete Lufa Pernita 20x11 cm Mirax

In stoc - Livrare 1-3 zile lucratoare

6223004296178

Produs nou

Mirax
Obtine o reducere. Detalii

21,00 lei

Descriere

Burete Lufa Pernita de la Mirax. Lufa sau buretele vegetal este obtinut din interiorul fibros al fructelor unor specii de vita de vie tropicale si subtropicale din familia castravetelui (Cucurbitaceae), originare din Asia:

 • Luffa aegyptiaca/L. cylindrica, din care se obtine buretele comun vegetal, cu fructe ce au o crusta exterioara neteda;
 • Luffa acutangula (ridge gourd/ l. cu muchii), ale carei fructe au crestele longitudinale proeminente;
 • Luffa operculata/l. salbatica/castravetele „burete” este cultivata si ca planta ornamentala de gradina sau chiar de apartament, in zonele reci; fructele sale de culoare maro inchis la maturitate sunt foarte fibroase si se folosesc pentru obtinerea unor bureti naturali utilizati la intretinerea casei.

Lufa/Luffa

Luffa denumeste de obicei fructul acestor specii, cultivat si consumat ca leguma  mai ales in China si Vietnam, sucul lor fiind folosit si ca remediu natural pentru icter. Pentru consum fructele trebuiesc recoltate foarte devreme, la deplina maturitate ele devenind fibroase. Buretii lufa sunt obtinuti prin eliminarea din fructele mature a tuturor componentelor in afara retelei fibroase, aceasta fiind utilizata si pentru a face palarii, pentru spalat si curatat masini si in anumite tipuri de filtre.

Indicatii

Sunt recomandati pentru indepartarea celulelor uscate, moarte, ale pielii, dar nu este sigur ca pot disloca intr-adevar celulita, asa cum anumite etichete sustin.

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:

Produse asemanatoare

Sumar

0

(0 Comentarii)

Sorteaza dupa calificative

 • 5
  (0)
 • 4
  (0)
 • 3
  (0)
 • 2
  (0)
 • 1
  (0)

Scrie un comentariu

Comentariul tau

Burete Lufa Pernita 20x11 cm Mirax

Burete Lufa Pernita 20x11 cm Mirax

Buretii lufa sunt recomandati pentru indepartarea celulelor uscate, moarte, ale pielii, dar nu este sigur ca pot disloca intr-adevar celulita, asa cum anumite etichete sustin.

Da Nu