Uleiul, laptele si apa de cocos in produsele cosmetice

Palmierul de cocos (Cocos nucifera), singura specie acceptata in genul Cocos, este recunoscut pentru multiplele sale utilizari, fiecare dintre partile sale componente avand o semnificativa valoare economica. In ceea ce priveste fructele sale, din straturile lor exterioare fibroase se obtin fibrele de cocos (coir), coaja dura a nucilor de cocos pe care le vedem in magazine fiind doar partea lor … Continuă lectura Uleiul, laptele si apa de cocos in produsele cosmetice

Citeste mai mult