Rulada raw cu goji

Rulada raw cu goji

Mereu in cautarea culorilor si contrastelor, m-am oprit la reteta ce urmeaza sa v-o prezint si in special, asupra unui super fruct: goji.

Il consum de multa vreme, avand in vedere beneficiile majore aduse trupului si mintii.

N-am sa va mint insa … mi s-a parut gumos, fad si fara farmec. In timp, am incercat sa ii cresc savoarea hidratandu-l in diverse sucuri, ape florale etc.

Cea mai buna varianta a lui goji este pentru mine cea hidratata impreuna cu flori de hibiscus. Combinatia aceasta este una castigatoare atat prin prisma gustului, cat si prin cea a culorii. Florile de hibiscus cu rosul lor intens nu il lasa pe super goji sa isi piarda minunata culoare portocalie prin hidratare, iar gustul acrisor si aroma de tari indepartate fac micul fruct sa isi puna mai bine in valoare gustul dulce intens.

Va invit sa testati si sa degustati!

Ingrediente necesare pentru preparare Rulada raw cu goji:

Blat:

Crema:

Mod de reparare:

1. se proceseaza ingredientele pentru blat intr-o cana mare a robotului si se intinde o foaie cu ajutorul hartiei de copt si a facaletului;
2. se proceseaza ingredientele pentru crema in cana inalta a robotului, pana se ajunge la consistenta unei creme fine;
3. se pune crema de-a lungul foii de blat, pe mijlocul acesteia, apoi se ruleaza si se pudreaza cu fulgi de cocos.
4. se da la rece, dupa care se poate servi.

Pofta buna!

rulada cu goji

Despre Ina Bascoveanu

Are un stil de viata raw-vegan, gateste, scrie si are propria afacere, numita "Ce stie Ina sa faca" - unde gasesti o gramada de produse raw-vegane si retete care mai de care! Citeste mai multe despre autor

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *