Rulada raw cu goji

Rulada raw cu goji

Mereu in cautarea culorilor si contrastelor, m-am oprit la reteta ce urmeaza sa v-o prezint asupra unui super fruct: goji. Il consum de multa vreme avand in vedere beneficiile majore aduse trupului si mintii. N-am sa va mint insa … mi s-a parut gumos, fad si fara farmec.  In timp am incercat sa ii cresc savoarea hidratandu-l in diverse sucuri, ape florale etc.

Cea mai buna varianta a lui goji este pentru mine cea hidratata impreuna cu flori de hibiscus. Combinatia aceasta este una castigatoare atat prin prisma gustului, cat si prin cea a culorii. Florile de hibiscus cu rosul lor intens nu il lasa pe super goji sa isi piarda minunata culoare portocalie prin hidratare, iar gustul acrisor si aroma de tari indepartate fac micul fruct sa isi puna mai bine in valoare gustul dulce intens. Va invit sa testati si sa degustati!

Ingrediente necesare:
Blat:
200g caju;
– 200g curmale;
– 4 linguri sirop de tapioca;
– 5 linguri unt de cacao;
– 1 lingura pudra de roscove.

Crema:
-100g goji hidratat cu 2 linguri flori de hibiscus;
– 4 linguri sirop de tapioca;
– 4 linguri tarate de psyllium;
– 1 lingura unt de cacao

fulgi de cocos pentru ornat

Mod de reparare:
1. se proceseaza ingredientele pentru blat intr-o cana mare a robotului si se intinde o foaie cu ajutorul hartiei de copt si a facaletului;
2. se proceseaza ingredientele pentru crema in cana inalta a robotului, pana se ajunge laconsistenta unei creme fine;
3. se pune crema de-a lungul foii de blat, pe mijlocul acesteia, apoi se ruleaza si se pudreaza cu fulgi de cocos.
4. se da la rece

Despre Geza Zakarias

"Sanatatea reprezinta o stare de armonie, mentala, emotionala si fizica. Puritatea si armonia trebuie sa se regaseasca atat in ceea ce mananci, in regimul de viata pe care il ai cat si in mediul in care traiesti, gandurile pe care le dezvolti cat si in sentimentele pe care le ai."

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *