Retete cu Otet din cidru de mere tulbure

Retete cu Otet din cidru de mere tulbure

Otetul nostru din cidru de mere tulbure marca Clearspring este fabricat de catre artizani italieni, din suc de mere organic, obtinut prin presare la rece. Este fermentat natural, nepasteurizat si nefiltrat, motiv pentru care are o consistenta mai tulbure, cu sedimente.

Mai departe, va prezentam cateva retete care au ca si ingredient otet din cidru de mere organic.

Dressing cu Miso si Otet de mere

Pentru a prepara acest dressing savuros, aveti nevoie de:

Ingrediente

Amestecati toate ingredientele si adaugati peste salata favorita pentru o aroma si un gust desavarsite.

Tonic cald cu Turmeric

Pentru prepararea acestei bauturi tonifiante, veti avea nevoie de:

Ingrediente

Amestecati toate ingredientele, in afara de apa fierbinte, intr-un pahar sau cana termorezistenta. Adaugati incet, amestecand continuu apa fierbinte peste ingrediente si serviti la temperatura dorita. Amestecati ocazional, deoarece ingredientele se vor depune.

Limonada racoritoare cu ghimbir

Ingrediente

Amestecati toate ingredientele, in afara de apa plata sau minerala. Asezati felia de ghimbir si feliile de lamaie intr-o cana sau un pahar, peste care turnati apa plata sau minerala. Pentru a mai dilua bautura, mai puteti adauga apa.


Despre otetul din cidru de mere, poti citi si:

Despre Geza Zakarias

"Sanatatea reprezinta o stare de armonie, mentala, emotionala si fizica. Puritatea si armonia trebuie sa se regaseasca atat in ceea ce mananci, in regimul de viata pe care il ai cat si in mediul in care traiesti, gandurile pe care le dezvolti cat si in sentimentele pe care le ai."

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.