Fursecuri raw cu crema de ciocolata

Fursecuri raw cu crema de ciocolata

Fursecurile raw cu crema de ciocolata sunt un deliciu crud, in doua culori, la indemana oricui.

Ingrediente necesare pentru a prepara aceste fursecuri raw cu crema de ciocolata:

Pentru Blat:

Pentru Crema:

Mod de preparare:

Blatul: Se proceseaza ingredientele in cana mare a robotului. Se urmareste obtinerea unui aluat cu consistenta nisipului umed. Se intinde o foaie de 1-2 cm grosime cu ajutorul facaletului si hartiei de copt. Se decupeaza forme. Formele astfel obtinute se dau la congelator pana se intaresc bine, pentru a usura manevrarea lor .

Crema: Curmalele se pun la hidratat 1-2 ore. Uleiul de cocos trebuie sa fie in stare solida, dar moale (se obtine aceasta stare lasand-o la temperatura camerei 1-2 ore). Migdalele se maruntesc. Intr-un bol se pun toate ingredientele, mai putin migdalele. Se proceseaza cu ajutorul blenderului de mana pana obtinem o consistenta de crema fina si solida, dar moale – tartinabila.

Cu ajutorul unui instrument de ornat (seringa de ornat, posh etc) se pune crema pe fursec. Se orneaza cu migdale maruntite.

Despre Geza Zakarias

"Sanatatea reprezinta o stare de armonie, mentala, emotionala si fizica. Puritatea si armonia trebuie sa se regaseasca atat in ceea ce mananci, in regimul de viata pe care il ai cat si in mediul in care traiesti, gandurile pe care le dezvolti cat si in sentimentele pe care le ai." Citeste mai multe despre autor

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *