Fondante proteice cu Miso

Fondante proteice cu Miso

Este o gustare simpla pentru drum, obtinuta din doar 5 ingrediente fara preparare termica! In doar 10 minute obtineti aceste batoane proteice cu o combinatie de arome complementare dulci si sarate, binevenita la orice moment al zilei.

Detalii

Portii

4 batoane

Timp de preparare

10 minute

Ingrediente

Mod de preparare

  • Puneti intr-un vas mare toate ingredientele in afara de hrisca instant si amestecati-le bine cu o lingura. Adaugati hrisca instant si amestecati-le din nou.
  • Puneti amestecul pe hartia pergament, pliati hartia si apasati astfel incat sa dati amestecului o forma dreptunghiulara.
  • Apasati doar pe hartia pergament pentru a nu va murdari mainile cu amestecul preparat anterior.
  • Puneti pentru 1 ora in frigider amestecul impaturit in hartia pergament. Scoateti-l apoi din frigider, desfaceti hartia si taiati aluatul in 4 bucati, dupa care imprastiati peste el putin piper roz sau ardei iute.
  • Taiati hartia pergament la dimensiuni potrivite batoanelor, inveliti batoanele cu ea si luati-le cu dumneavoastra la drum!

Pofta buna!

Alte retete cu Miso:

Despre Geza Zakarias

"Sanatatea reprezinta o stare de armonie, mentala, emotionala si fizica. Puritatea si armonia trebuie sa se regaseasca atat in ceea ce mananci, in regimul de viata pe care il ai cat si in mediul in care traiesti, gandurile pe care le dezvolti cat si in sentimentele pe care le ai." Citeste mai multe despre autor

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *