Despre periutele de dinti cu ioni de aur, argint sau carbune de bambus

Periutele de dinti Nano-b sunt imbogatite cu ioni de aur, argint sau carbune de bambus pentru a asigura o foarte buna calitate, sterilizare la 6 ore dupa periaj si astfel, o igiena orala impecabila.

Puteti alege dintre urmatoarele variante:

  • Nano-b cu ioni de aur si carbune din bambus, de duritate medie – este ideala pentru adultii care doresc un periaj mai viguros si o curatare mai intensa, fiind ideala in special pentru fumatori, consumatori de cafea si bauturi colorate care pateaza dintii.
  • Nano-b cu ioni de argint, de duritate medie – este potrivita pentru copii de peste 4 ani si adulti cu sensibilitate la periaj sau sangerari gingivale.
  • Nano-b super-soft – este recomandata copiilor, de la primul dintisor si pana la 5 ani. Perii fini si moi protejeaza gingiile copiilor de microleziunile care pot aparea datorita modului in care acestia apasa periuta in timpul periajului dintilor si a gingiilor.

Periutele de dinti Nano-b nu contin BPA, iar argintul prezent in structura perilor este un antibacterian natural ce le sterilizeaza in 6 ore de la utilizare, fara a fi necesar sa fie indepartat prin periaj. Durata de utilizare a unei astfel de periute de dinti este de 6 luni.

Despre Radu Mariana

Designer si content writter, colaborator al magazinului online Paradisul Verde - pasionata de un stil de viata echilibrat si sanatos.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *