Degustare bilute energizante cu ginseng

Degustare bilute energizante cu ginseng

Joi 27.09.2018

Te invitam la degustare de bilute energizane cu pudra de ginseng!

Sunt bilute obtinute dintr-un amestec de fulgi de ovaz, tarate de ovaz, banane, miere, pudra de roscove si ginseng pudra – un boost de energie si o gustare dulce si delicioasa!

Fulgii de ovaz sunt o sursa excelenta de proteine, fibre si vitamine din complexul B.

Pudra de roscove este un inlocuitor sanatos al pudrei de cacao, fiind si ea bogata in vitamine si minerale, dar fara cofeina, teobromina, gluten, lactoza si colesterol.

Ginsengul este un adevarat tonic fizic si psihic al organismului – superalimentul care ne ajuta in sustinerea functiei digestive si imbunatatirea nutritiei, calmarea agitatiei mentale, mentinerea sub control a diabetului zaharat si cresterea tonusului general.

Impreuna cu bananele si mierea, alte doua ingrediente pline de nutrienti, toate aceste ingrediente formeaza o gustare foarte sanatoasa!

Poti veni impreuna cu familia si prietenii in oricare dintre Magazinele Paradisul Verde din Brasov si Bucuresti!

Bucuresti – Piata Rosetti nr. 6
Brasov – Sf. Ioan nr. 4-6
Brasov – Galeria Auchan City
Brasov – Galeria Carrefour
Brasov – Galeria Rainbow

Despre Geza Zakarias

"Sanatatea reprezinta o stare de armonie, mentala, emotionala si fizica. Puritatea si armonia trebuie sa se regaseasca atat in ceea ce mananci, in regimul de viata pe care il ai cat si in mediul in care traiesti, gandurile pe care le dezvolti cat si in sentimentele pe care le ai."

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *