Borbely Maria

Santa Maria

Manager zonal Paradisul Verde

  • peste 10 ani experienta in consiliere nutritie si medicina alternativa
  • bucatar autodidact, pasionata de patiserie

Hobby: excursii in natura, gatit, carti, filme

“Un stil de viata sanatos este un cumul de aspecte, de la sanatatea corpului fizic, la cea psihica, emotionala, spirituala, relationala si financiara. Printre cele mai “vizibile” beneficii ale unui stil de viata sanatos se numara faptul ca te simti nemaipomenit, ai mai multa energie, te poti concentra mai bine si te imbolnavesti mai rar – sau, de ce nu, deloc!”

Experienta

Borbely Maria este manager zonal al magazinelor fizice Paradisul Verde, cu o experienta de peste 10 ani in domeniul holistic.

Crede cu tarie ca sanatatea fizica si psihica personala si a celor dragi este pe primul loc, asadar sfatuieste mereu clientii Paradisul Verde sa aleaga sanatatea, o viata echilibrata si fericita! 

A terminat facultatea la Brasov, cu specializare in ingineria si protectia mediului, apoi a continuat studiile cu master in design de produs pentru dezvotare durabila si protectia mediului.

Are o familie frumoasa si este mamica unui baietel pentru care alege mereu cele mai sanatoase optiuni!

Pe langa activitatea ei la magazinele Paradisul Verde, Maria scrie articole, retete si imbunatateste constant afisarea produselor de pe site-ul companiei, astfel incat toti clientii sa se poata bucura de informatii cat mai multe si mai actuale.

 

Comentariile sunt inchise.