Apa Pi si Apa Qlarivia – ce si cum

Apa Pi si Apa Qlarivia – ce si cum

Apa PI – apa vie

Apa Pi, cea care este foarte asemanatoare cu “apa vie” continuta de organismul uman, a fost descoperita in 1964, de catre Doctorul Akihiro Yamashita, profesor la Departamentul Agricol al universitatii din Nagoya.

Acesta conducea un studiu referitor la Florigen – ce anume face un mugur sa devina floare. In cadrul acestui studiu, mai exact in procesul de elucidare a acestei intrebari, Dr. Yamashita a descoperit ca schimbarea si transformarea unui mugur in floare nu este data de hormoni, ci mai degraba de “apa din organism”, care contine o cantitate foarte mica de sare fero-ferica.

Mai departe, el a reusit sa reproduca in laborator aceasta apa, introducand sare fero-ferica intr-un mediu puternic energizat si trecand-o printr-un proces de filtrare cu ceramica. A numit apa obtinuta Apa Pi – apa cu energie vie.

Cunoasteti pe cineva care rareori se imbolnaveste sau care se recupereaza repede cand se raneste? Acestia sunt oamenii care au asa-zisa energie vie – energia pe care o are organismul uman.

Mai pe larg, aceasta energie vie este data de particula Pi, responsabila de interschimbul de stari de energie dintre protoni si neutroni, fenomen care duce la formarea unei incarcaturi energetice si electrice unice, de sine statatoare.

Cantitatea de sare fero-ferica este infima, mai exact atat cat sa ramana semnalul energetic al substantei. In aceste concentratii homeopatice, particulele extrem de mici sunt responsabile de transportarea informatiei si “crearea memoriei” celulare privind bioenergia si procesele naturale de vindecare.
Aceasta apa vie este cea care optimizeaza transferul de informatii din organism.

Caracteristicile fizice ale apei Pi

Ca si caracteristici imediate ale apei Pi va putem spune ca fierbe mai repede si consuma cu 8,2 % mai putina energie proprie in timpul procesului de fierbere comparativ cu apa normala, ingheata intre -1 si -7°C si acele de gheata se topesc mai greu decat cele ale apei normale.

Proprietatile medicinale ale apei Pi

Mai detaliat, proprietatile apei Pi au fost concluzionate in cadrul Simpozionului Internaţional pentru Prevenirea Cancerului din Franţa in anul 1998:

  • Apa Pi este cea mai apropiata de apa pe care o contine organismul uman;
  • Are capacitatea de a elimina radicalii liberi, prin urmare are un efect antioxidant;
  • In urma unui experiment de laborator (pestii au trait 216 zile intr-un acvariu inchis etans, numai pe baza energiei din apa, in conditiile in care, in mod normal, un peste moare dupa 3-5 zile intr-un acvariu inchis, in apa obisnuita), s-a observat ca furnizeaza bioenergie;
  • Favorizeaza cresterea numarului celulelor Killer;
  • Imbunatateste activitatea sistemului imunitar/ a anticorpilor;
  • Imbunatateste capacitatea de auto-vindecare a celulelor, “trezind memoria de vindecare” a celulelor;
  • Transporta mai mult oxigen la nivelul intregului organism, creand astfel un mediu puternic oxigenat care ajuta la distrugerea organismelor anaerobe;
  • Imbunatateste capacitatea celulelor de a face fata stresului;
  • Neutralizeaza pH-ul apei pana la valori cu putin peste 7, adica foarte aproape de pH-ul natural al organismului.

Apa cu continut redus de deuteriu – apa QLARIVIA

Pentru a intelege mai bine ce este apa Qlarivia, trebuie sa pornim de la ce este deuteriul si care este relatia cu organismul uman.

Prin urmare, este necesar sa spunem ca deuteriul este unul dintre cei doi izotopi stabili ai hidrogenului si ca, in apa de pe Terra, el se gaseste intr-un raport de 6400 de atomi la 156.25 de atomi de hidrogen – adica 0.0156%, concentratie care este cam aceeasi la toate apele naturale.

In organismul uman, concentratia de deuteriu este de aproximativ 120-140 ppm (parti per million).

Da, probabil ca aceasta concentratie nu pare mare, insa, comparata cu alte elemente vitale care se gasesc in sange, putem spune ca deuteriul este prezent in organismul uman intr-o cantitate de sase ori mai mare decat calciul si de zece ori mai mare decat magneziul, spre exemplu.

Deuteriul mai este cunoscut si sub denumirea de hidrogen greu, iar prin combinatia lui cu oxigenul rezulta apa grea – care, in cantitati crescute, are efecte negative, ea afectand enzimele responsabile de repararea si replicarea ADN-ului.
Diverse studii privind deuteriul si apa grea au aratat ca acestea au efecte negative asupra sistemului imunitar: o cantitate mare de deuteriu prezenta in organism scade numarul de leucocite din sange si slabeste organismul in fata factorilor externi ai mediului.

Pe de alta parte, apa cu continut redus de deuteriu este o apa microbiologic pura, mineralizata, cu o concentratie de 25 ppm de deuteriu (apa obisnuita avand o concentratie intre 120-150 ppm), care creste spectaculos activitatea metabolica a organismului uman si actioneaza ca un catalizator vis-a-vis de degradarea ADN si expunerea la diverse radiatii.

In Romania, apa cu continut redus de deuteriu este produsa printr-un procedeu de separare izotopica la Institutul National de Cercetare Dezvoltare pen­tru Tehnologii Criogenice si Izotopice Ramnicu Valcea, cu efecte demonstrate in urmatoarele afectiuni: boli de stomac, boli ale pielii, insomnii, diabet, viroze, depresii, cancer, anxietate, acnee, psoriazis, ade­nom de prostata, colesterolemie, etc.

Daca veti cauta aceasta apa cu continut scazut de deuteriu in comert, o veti gasi sub denumirea de Qlarivia – apa potabila cu o concentratie izotopica a deuteriului de 25±5 ppm, obtinuta printr-un procedeu brevetat in Romania si protejat la nivel international, care nu o sa va intinereasca, dar va contribui la mentinerea mai indelungata a unei stari generale de bine, incetinind procesul de imbatranire al celulelor.

Diferentele dintre apa Pi si Qlarivia (apa cu continut scazut de deuteriu)

Pentru a fii cat mai usor, vom prezenta in cele ce urmeaza un tabel comparativ intre beneficiile pentru sanatate ale celor doua – Apa Pi si Apa Qlarivia.

Apa PiApa Qlarivia
Antioxidanta – elimina radicalii liberiIncetineste procesul de imbatranire
Furnizeaza bioenergie – declanseaza sistemul natural de aparare al organismului 
Creste numarul celulelor Killer 
Imbunatateste imunitatea – sustine buna functionare a sistemului imunitarIntareste sistemul imunitar
Creeaza in organism un mediu puternic oxigenat care distruge organismele anaerobe 
Creste rezistenta celulelor la stresAmelioreaza starile de insomnii, anxietate, depresie
Amelioreaza leucemia, micsoreaza tumorile pe creier, ajuta la eradicarea cancerului de stomacAmelioreaza diverse tipuri de cancer
Amelioreaza diabetulAmelioreaza diabetul
Amelioreaza dermatita si alopeciaAmelioreaza acneea, psoriazisul
Imbunatateste functionarea ficatului (dupa hepatita) 
Scade presiunea sanguina si imbunatateste ritmul cardiacRegleaza sistemul circulator
Accelereaza vindecarea racelii, gripei, virozelor, infectiilorGrabeste procesul de vindecare si insanatosire
Amelioreaza durerile de cap 
Usureaza constipatiaDetoxifica si regleaza sistemul digestiv

Concluzie?

Este destul de greu sa punem in balanta cele doua ape despre care am vorbit, ele avand beneficii deopotriva.
Fiecare dintre ele are proprietatile sale benefice asupra organismului – daca Apa Pi sustine buna functionare a asistemului imunitar, apa Qlarivia protejeaza organismul de radicalii liberi si imbunatateste activitatea metabolica la nivel celular.
Atat Apa Pi cat si apa Qlarivia combat diversele afectiuni ale pielii precum acnee, psoriazis, dermatite si alopecie, detoxifica si regleaza sistemul digestiv, scad presiunea sanguina si imbunatatesc ritmul cardiac, ajuta in probleme de insomnii, anxietate, dureri de cap. Acestea sunt cateva dintre beneficiile consumului unei astfel de ape.


Pe aceeasi tema:

Despre Geza Zakarias

"Sanatatea reprezinta o stare de armonie, mentala, emotionala si fizica. Puritatea si armonia trebuie sa se regaseasca atat in ceea ce mananci, in regimul de viata pe care il ai cat si in mediul in care traiesti, gandurile pe care le dezvolti cat si in sentimentele pe care le ai."

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *