Apa – miracolul vietii

Apa miracolul vietii

Mihai Minoiu – lector ayurveda si consultant in medicina alternativa – trateaza, in cadrul acestei emisiuni, amploarea, beneficiile si bunastarea apei, cea care este un adevarat miracol al vietii.

De la tipurile de apa, asimilarea de catre organism, diversele recipiente care se folosesc pentru a bea sau a pastra apa si pana la probleme de deshidratare, un consum de lichide care nu ajuta la o hidratare corecta sau structura corecta a apei, cea care intr-adevar hidrateaza organismul, domnul profesor aduce lamuriri, in privinta tuturor acestor aspecte.

Stiati, de exemplu, ca exista anumite particularitati ale apei care o fac pe aceasta sa fie asimilata foarte bine de organism si sa fie cu adevarat hidratanta?

Una dintre aceste particularitati se numeste structurarea apei – adica felul in care moleculele sunt aranjate intre ele – si este la fel de importanta ca si microelementele si nutrientii pe care apa le contine.

Structura corecta a apei se regaseste intr-un fulg de zapada. El are un anumit numar de molecule, cu o aranjare foarte cristalina, are o structura frumoasa – apa cu o astfel de structura este cea care ne va hrani, ne va hidrata.

Despre Radu Mariana

Designer si content writer, colaborator al magazinului online Paradisul Verde - pasionata de un stil de viata echilibrat si sanatos.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *