Apa – Miracolul vietii, terapii interne cu apa

Apa - Miracolul vietii, terapii interne cu apa

Invitat special: Mihaita Toma – terapeut holistic

In cadrul acestei emisiuni, invitatul nostru, terapeutul holistic Mihaita Toma ne vorbeste despre apa ca si organism viu, element esential al acestei planete si al organismului nostru, caci 70% din suprafata Pamantului este acoperita de apa, 70% din organismul nostru este apa.

Nu exista substanta de pe pamant care sa nu aibe in compozitia ei si apa. Este, totodata, si singura substanta de pe Pamant care se poate gasi in toate cele 4 stari de agregare: lichid, solid, gazos si cristale lichide.

Aceasta din urma stare este cea care permite desfasurarea vietii la nivel celular in organismul nostru.

Urmatoarea singura cea mai buna optiune, in cazul inexistentei apei, sunt sucurile naturale proaspat stoarse, pentru ca ele aduc apa biologic activa, care se metabolizeaza in 10-15 minute.

Proprietatile unei ape care mentine satrea de sanatate optima

Apa adevarata (adica cea care ne mentine starea de sanatate) trebuie sa aibe cativa parametri, si anume:

#1. Apa ar trebui sa fie alcalina, adica sa aibe un PH mai mare de 7, ideal undeva intre 8 si 8.5

#2. Recomandarea este sa fie o apa provenita din izvoare de munte si nu de adancime.

Asta deoarece apa de adancime contine de aproape 2 ori mai mult deuteriu (apa grea) decat cea de suprafata.

De ce din izvoarele de munte de suprafata? Pentru ca aceasta apa care ajunge la suprafata are cea mai mare incarcatura energetica si concentratia de elemente minerale optima pentru organismul uman – este o apa maturata.

#3. Sa aibe potentialul de oxido-reducere (un parametru care masoara gradul apei de combatere a radicalilor liberi) sub 0, adica in domeniu negativ.

Toate apele care sunt in comert nu au acest potential de oxido-reducere in limitele care ar permite combaterea radicalilor liberi si aparitia bolilor cronice.

#4. Tensiunea superficiala a apei de preferat ar trebui sa fie de 45 dine/ cm patrat.

Daca nu are aceasta valoare a tensiunii superficiale, apa nu patrunde pana in interiorul celulei.

Fierberea apei inaine de a o bea, distruge structura hexagonala, destructureaza si secatuieste (dezenergizeaza) din punct de vedere energetic apa.

Solutia ar fi, in functie de posibilitatile financiare, achizitionarea unui filtru cu functie de ionizare a apei.

Structura hexagonala a apei

Structura hexagonala este cea care permite apei patrunderea in interiorul celulei umane. Pentru a reda aceasta structura apei, exista recipiente fabricate din sticla in forme speciale, care energizeaza apa (de aproximativ 3.5 ori).

Aceste recipiente in forme care respecta numarul de aur 1.618 sau 0.618, au capacitatea ca in 3 minute, sa energizeze apa de aproximativ 3.5 ori, oferindu-i totodata si structura hexagonala.

De ce este important ca structura moleculei de apa sa fie hexagonala? Pentru a putea trece prin canalele tot hexagonale existente in peretii celulari.

Afectiuni care pot fi tratate cu ajutorul apei

Mai departe, vom vorbi putin despre afectiunile care pot fi tratate cu ajutorul apei.

De la rinichi polichistici, colon iritabil sau diverse boli ale sistemului digestiv, acidoza la nivel celular, probleme ale ficatului, pietre la fiere, la vezica biliara, astm bronsic si tot ce inseamna probleme respiratorii toate aceste afectiuni pot fi tratate cu ajutorul apei alcaline pure, care respecta parametrii mai sus enumerati.

In cazul bolilor la nivelul sistemului respirator, terapia implica si utilizarea apelor coloidale / solutii coloidale.


Pe aceeasi tema:

Despre Radu Mariana

Designer si content writter, colaborator al magazinului online Paradisul Verde - pasionata de un stil de viata echilibrat si sanatos.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *