0

Sfantul Ioan nr. 4-6
Brasov, Brasov, Romania

0770 591 048

online@paradisulverde.com

Folosirea, vizitarea sau comandarea produselor acestui site implica acceptarea acestor termeni si conditii. Pentru folosirea in bune conditii a site-ului paradisulverde.com va recomandam citirea cu atentie a termenilor si conditiilor.

paradisulverde.com isi asuma dreptul de a face modificari ale prevederilor fara o notificare prealabila.

Comunicare electronica

Prin accesarea site-ului paradisulverde.com, folosirea, vizitarea, cumpararea de produse sau trimiterea de e-mail-uri catre paradisulverde.com, se realizeaza o comunicare electronica. Astfel dumneavoastra consimtiti sa primiti notificari de la paradisulverde.com in mod electronic, inclusiv comunicari prin e-mail si anunturi pe site.

Drepturile de autor

Continutul acestui website – texte, imagini, logo-uri, elemente grafice, sunt proprietatea paradisulverde.com si sunt aparate de legea drepturilor de autor (Legea nr.8/1996). Folosirea fara acordul paradisulverde.com a oricarora dintre elementele enumerate anterior se pedepseste conform legilor in vigoare.
Orice eventuala incalcare a dreptului de autor se poate sesiza la: dreptautor@paradisulverde.com

Accesul la site

paradisulverde.com garanteaza utilizatorilor acces limitat, in interes personal, pe acest site.

Comentarii, comunicari, impresii

Cei care viziteaza site-ul paradisulverde.com pot face comentarii si orice alte comunicari, pot transmite intrebari, impresii, idei, sau alte informatii care nu au caracter ilegal, obscen, amenintator, defaimator, nu tulbura in nici un fel viata privata a altor persoane, nu incalca drepturile de proprietate intelectuala si nu contin virusi.

paradisulverde.com are dreptul dar nu si obligatia de a elimina sau modifica un asemenea tip de continut.

In cazul in care utilizatorul trimite sau afiseaza pe site-ul paradisulverde.com materiale/documentare acesta confera siteului paradisulverde.com dreptul neexclusiv, nelimitat, gratuit, irevocabil si retransmisibil de a folosi, reproduce, modifica, adapta, publica, traduce in interesul societatii aceste continuturi.
Utilizatorul garanteaza ca are toate drepturile asupra continutului pe care il afiseaza sau transmite pe site, prin orice modalitate, astfel incat, prin folosirea acestui continut, sa nu cauzeze prejudicii nici unei persoane.

paradisulverde.com nu isi asuma nici o responsabilitate pentru continutul mesajelor, comunicarilor afisate/transmise de un utilizator prin intermediul site-ului  paradisulverde.com

Responsabilitati

paradisulverde.com nu poate fi facut raspunzator in nici un fel, pentru nici o dauna, de orice natura ar fi aceasta, provocata utilizatorilor sai de folosirea informatiilor furnizate sau de functionarea site-ului.

paradisulverde.com nu isi asuma responsabilitatea pentru eventualele pagube pe care vizitatorii le-ar putea avea din cauza nefunctionarii temporare sau defectuoase a paradisulverde.com sau pentru folosirea informatiilor obtinute prin utilizarea link-urilor din paradisulverde.com catre alte website-uri (utilizarea lor este la latitudinea vizitatorilor).

Informatiile prezentate in portal au titlu informativ, si nu substituie sfatul medicului, sau al altui specialist in terapii naturale. Echipa paradisulverde.com nu isi asuma nici o raspundere privind calitatea produselor si eficienta acestora in tratament, utilizarea informatiilor si a serviciilor din paradisulverde.com se face pe propria raspundere a utilizatorului.

Va recomandam sa cititi cu atentie prospectele produselor prezentate in catalogul de produse si in situatiile in care se impune,  sa consultati medicul dumneavoastra sau un specialist in terapii naturale. Fotografiile au titlu informativ, fiind posibil ca producatorii sa schimbe ambalajele produselor iar pe site sa nu fie actualizate fotografiile acestora, dar produsele in sine sa fie aceleasi.

Descrierea produselor prezente pe acest site sunt informative si pot fi schimbate fara o instiintare prealabila. Preturile pot fi actualizate, fara o instiintare prealabila. De aceea este recomandat sa revedeti preturile atunci cand faceti o comanda de produse. Preturile finale sunt exprimate in lei, incluzand TVA.

Securitatea informatiilor

paradisulverde.com garanteaza securitatea si confidentialitatea datelor gazduite si transmise prin sistemul sau informatic.
paradisulverde.com nu isi asuma insa responsabilitatea pentru pierderile de informatii cauzate de orice defectiuni sau erori ale softului cu care este conceput si gazduit site-ul si nici nu garanteaza faptul ca site-ul, serverul pe care este gazduit sau mailurile expediate de la paradisulverde.com nu contin virusi sau alte componente daunatoare.
paradisulverde.com nu raspunde pentru defectiunile care pericliteaza securitatea serverului pe care este gazduit site-ul.

Solutionarea litigiilor

Prin folosirea (vizitarea sau cumpararea produselor) site-ului paradisulverde.com, utilizatorul este de acord ca legile romane sa guverneze sectiunea „Termeni si conditii” si orice disputa de orice fel care nu poate fi solutionata pe cale amiabila, va fi solutionata in instanta, in conformitate cu legile romane in vigoare.

Avand in vedere dispozitiile Regulamentului (UE) nr. 524/2013 privind solutionarea online a litigiilor in materie de consum si de modificare a Regulamentului (CE) nr. 2006/2004 si a Directivei 2009/22/CE, paradisulverde.com, va ofera posibilitatea de a opta pentru solutionarea pe cale extrajudiciara a eventualelor litigii, prin utilizarea platformei europene de solutionare online a litigiilor (platforma SOL), instrument digital creat de Comisia Europeana pentru a facilita solutionarea independenta, impartiala, transparenta, eficace, rapida si echitabila, pe cale extrajudiciara, a litigiilor care privesc obligatiile contractuale rezultate din contractele de vanzare sau de prestare de servicii online dintre un consumator care isi are resedinta in Uniunea Europena si un comerciant stabilit in Uniune Europeana. In acest sens puteti accesa  platforma SOL aici.

Dispozitii finale

Daca oricare dintre clauze va fi gasita nula sau nevalida, indiferent de cauza, aceasta clauza nu va afecta valabilitatea celorlalte clauze. Va rugam sa cititi cu atentie si celelalte politici de utilizare din sectiunea „Termeni si conditii”, care de asemenea conditioneaza utilizarea de catre dumneavoastra a site-ului paradisulverde.com.

Odata cu cumpararea, lansarea comenzii sau desfasurarea unei comunicari electronice cu site-ul paradisulverde.com clientul accepta fara obiectiuni conditiile si termenii de utilizare, valoarea acestora fiind aceeasi cu un contract valabil incheiat.

Prevederile Conditiilor de livrare, Conditiilor de retragere/retur si celor de Confidentialitate fac parte integranta din acest document.