0

Sfantul Ioan nr. 4-6
Brasov, Brasov, Romania

0770 591 048

online@paradisulverde.com

Livrarea produselor comandate se va face prin:

Pretul transportului variaza in functie de curierul ales dupa cum urmeaza:

Pentru coletele de pana la 1kg inclusiv, tariful este de 16.51 lei. Se va aplica un tarif de 1.32/ kg aditional, pana la o greutate maxima de 50 de kg.

In cazul in care se doreste livrare catre destinatii din afara Romaniei veti fi contactat pentru a vi se comunica costul transportului. Informativ, la nivel european livram prin intermediul firmei de curierat DPD sau Posta Romana.

Pretul de livrare difera in functie de zona in care este incadrata tara dvs. 

Pentru a vedea tarifele, puteti consulta ofertele comerciale DPD. Daca nu regasiti tara dvs. in aceste oferte, va rugam sa ne contactati telefonic.

Pentru coletele de pana la 5kg inclusiv, tariful este de 11.90 lei.

Pentru coletele intre 6-10 kg inclusiv, tariful este de 14.88 lei.

Pentru coletele intre 11-15 kg inclusiv, tariful este de 17.25 lei.

Pentru coletele intre 16-20 kg inclusiv, tariful este de 19.63 lei.

Pentru coletele intre 21-25 kg inclusiv, tariful este de 33.32 lei.

Pentru coletele intre 26-31 kg inclusiv, tariful este de 40.46 lei.

Pentru coletele intre 32-40 kg inclusiv, tariful este de 48.79 lei.

Pentru coletele intre 41-50 kg inclusiv, tariful este de 60.69 lei.

La cererea dvs., coletele se pot expedia prin orice alt serviciu de curierat sau prin posta, urmand ca dvs. sa suportati toate cheltuielile de transport.

Livrarea produselor comandate se va efectua intr-un interval de 1-3 zile lucratoare din momentul expedierii comenzii, in orice localitate din Romania.

Pentru produsele aflate in Stoc Furnizor, livrarea se va efectua intr-un interval de pana la 7 zile lucratoare din momentul expedierii comenzii, in orice localitate din Romania.

Comenzile inregistrate in fiecare zi dupa ora 15.00 vor fi procesate a doua zi lucratoare. Comenzile efectuate in zilele de Vineri dupa ora 15.00, Sambata si Duminica, vor fi procesate in cursul zilei de Luni.

Documentele legale (factura) va sunt predate/trimise intotdeauna in original odata cu comanda (in colet). Va rugam sa verificati comenzile si sa sesizati in scris orice lipsa a unui document si/sau produse in momentul primirii.
De asemenea firma de curierat este obligata sa va intocmeasca o chitanta cu suma de achitat (suma de pe factura) in cazul comenzilor cu plata ramburs. Daca nu ati primit chitanta respectiva va rugam sa o solicitati de la persoana care va face livrarea.

In momentul receptionarii coletului va rugam sa verificati integritatea coletului primit.

Comanda trebuie sa ajunga in ambalaj de carton lipit cu banda adeziva personalizata ParadisulVerde. Daca coletul prezinta urme de deteriorare (este murdar, rupt, taiat, desigilat, indoit sau ud) refuzati primirea coletului, deoarece compania noastra nu a expediat niciodata vreun colet sub aceasta forma. Se va intocmi un proces verbal potrivit acestei situatii. De asemenea va rugam sa ne anuntati telefonic cat mai repede in cazul unei astfel de situatii pentru a lua la cunostinta si a rezolva cat mai repede inconvenientul.