Ulei extravirgin de Cocos Eco 100ml Kotys

6426390970268

Produs nou

Kotys
Obtine o reducere. Detalii

12,50 lei

EcologicVeganNu contine glutenRawNu contine alergeni

Descriere

   

Palmierul de nuca de cocos este considerat si ”arborele vietii” datorita proprietatilor sale benefice.

Uleiul de cocos este unul dintre putinele alimente care pot fi clasificate ca si “super-alimente”. Beneficiile sale se rasfrang asupra ingrijirii pielii si a parului, pierdere in greutate, imbunatatirea digestiei si sporirea imunitatii impotriva unei serii de infectii si boli.

Uleiul de cocos ecologic, presat la rece, este utilizat in diverse preparate culinare, dar si pentru ingrijirea pielii si a parului, fiind potrivit si pentru copii mici.

Acidul galic este responsabil pentru gustul si aroma uleiului de cocos. Pe langa acidul galic, in componenta uleiului de cocos mai gasim acizi grasi precum: acidul caprilic si acidul lauric ce lupta impotriva microbilor. Uleiul de cocos este un ulei hranitor si hidratant, continutul sau mare de grasimi imbunatateste anumite afectiuni ale pielii si previne acneea.

 

Uleiul de cocos

  • Este foarte bogat in MCT, un tip de grasimi saturate cu lant mediu, foarte benefice organismului
  • Este recomandat pentru imbunatatirea memoriei si a functiilor cerebrale
  • Ajuta la echilibrare hormonala – poate fi consumat cu succes in timpul menopauzei
  • Intareste sistemul imunitar, avand proprietati antifungice, antibacteriene si antivirale
  • Mentine sanatatea inimii
  • Incurajeaza arderea grasimilor
  • Are proprietati antimicrobiene
  • Reduce senzatia de foame
  • MCT-urile din compozitia uleiului de cocos pot creste concentratia cetonelor, ceea ce poate ajuta la reducerea convulsiilor epileptice la copii
  • Creste colesterolul bun HDL
  • Ajuta digestia
  • Previne osteoporoza
  • Previne problemele gingivale si ingrijeste dantura
  • Protejeaza, hidrateaza si ingrijeste parul, pielea si dintii
  • Reduce aparitia ridurilor fine

 

Ingrediente:

Ulei de Cocos nucifera, presat la rece.

Nu contine alergeni precum gluten, grau sau lactate.

Uleiul de cocos este solid la temperatura camerei, el se lichifiaza doar la temperaturi ridicate de 24-25 de grade Celsius.

 

Certificare ecologica:

RO-ECO-026

 

Atentionari:

A se pastra la temperatura camerei, protejat de lumina.
Dupa deschidere, a se pastra la frigider.

 

Tara de origine: Filipine

Ambalat in: Romania

   

Mai multe despre uleiul de cocos, beneficiile si intrebuintarile lui puteti citi pe blog:

Ulei de Cocos: beneficii, proprietati si indicatii terapeutice

Uleiul, laptele si apa de cocos in produsele cosmetice

Arsuri solare – Remedii rapide si naturale

Produse asemanatoare

Sumar

5

(1 Comentarii)

Sorteaza dupa calificative

  • 5
    (1)
  • 4
    (0)
  • 3
    (0)
  • 2
    (0)
  • 1
    (0)

Scrie un comentariu

Nota 
2022-04-13

Super aliment

Ulei extravirgin de cocos 100 ml Kotys este un ulei deosebit cu calitati arhicunoscute.Incepand de la utilizari cosmetice si terminand cu cele alimentare pot spune ca acest ulei este bun la toate. Personal nu imi lipseste din bucatarie .Este versatil poate inlocui uleiul de gatit,se poate lua pe stomacul gol in fiecare dimineata sau ca unt pe paine prajita in zilele de post.
Il recomand cu drag .

      Comentariul tau

      Ulei extravirgin de Cocos Eco 100ml Kotys

      Ulei extravirgin de Cocos Eco 100ml Kotys

      Da Nu