Ulei de floarea-soarelui presat la rece 1L Paradisul Verde

6090000243143

Produs nou

Paradisul Verde

13,00 lei

In stoc

VeganNu contine glutenNu contine ZaharRawNu contine alergeni

Descriere

Ulei de floarea-soarelui (Helianthus annuus) obtinut prin presare la rece. Semintele de floarea-soarelui sunt o veritabila sursa de fibre, proteine, fitosteroli, omega 6, vitamine (E, B1, B6, B9) si minerale (mangan, cupru, magneziu, seleniu, fosfor). Uleiul presat la rece obtinut din aceste seminte pastreaza in mare parte nutrientii, are o aroma mult mai puternica decat uleiul rafinat, si un gust usor amarui. Un ulei de floarea-soarelui presat la rece contine 89% acizi grasi poli si mononesaturati si mai multa Vitamina E decat orice alt ulei vegetal. Poate fi folosit in alimentatie, in diverse terapii si cosmetica, pentru efectul sau diuretic, ca adjuvant in bronsite, etc.   Valori nutritive pentru 100g de ulei de floarea-soarelui: Energie: 3699.63 KJ / 899.91 kcal Proteine: 0g Carbohidrati: 0g Fibre: 0g Grasimi 99.99g, din care acizi grasi saturati 10.71g, acizi grasi monosaturati 19.83g, acizi grasi polinesaturati 69.46g Sare: 0g.   Cultivat/Produs in Romania.

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:

Produse asemanatoare

Comentarii Toate comentariile

Sumar

5

(1 Comentarii)

Sorteaza dupa calificative

  • 5
    (1)
  • 4
    (0)
  • 3
    (0)
  • 2
    (0)
  • 1
    (0)

Scrie un comentariu

Nota 
2018-11-25

Folosesc acest ulei in salate si in preparate ce nu neesita prajire. Gustul intens de seminte de floarea soarelui mi-a placut mereu, imi starneste amintiri de cand eram copila si bunicii ne trimiteau ulei presat proaspat.
Nu este potrivit pentru maioneza! Am incercat, dar maioneza a iesit amara.
Avand continut ridicat de vitamina E...uneori il aplic pe ten si pe maini.

      Comentariul tau

      Ulei de floarea-soarelui presat la rece 1L Paradisul Verde

      Ulei de floarea-soarelui presat la rece 1L Paradisul Verde

      Un ulei de floarea soarelui presat la rece contine 89 acizi grasi poli si mononesaturati si mai multa Vitamina E decat orice alt ulei vegetalPoate fi folosit in alimentatie in diverse terapii si cosmetica pentru efectul sau diuretic ca adjuvant in bronsite etc

      Da Nu