Ulei de Cocos Virgin - Eco 400g Clearspring
search
  • Ulei de Cocos Virgin - Eco 400g Clearspring

Ulei de Cocos Virgin - Eco 400g Clearspring

5021554988595 Clearspring
44,00 lei
Pret pe kg: 110.00 lei
In stoc - Livrare 1-3 zile lucratoare

info Obtine o reducere. Detalii
Modalitati de livrare:
  • Curier Rapid
  • Livrare Gratuita Brasov
  • Ridicare din magazin Brasov - Sfantu Ioan 4
Modalitati de plata:
  • Sistem ramburs
  • Transfer bancar
  • Prin card la curier
  • Prin card online

  • thumb_up Ecologic
  • thumb_up Vegan
  • thumb_up Nu contine gluten
  • thumb_up Raw

Descriere

100% Ulei de Cocos Virgin Clearspring - ulei raw nepasteurizat foarte bogat in nutrienti si aromat, obtinut din nuci proaspete de cocos decojite, tocate si presate (la final este filtrat). Foarte stabil termic, poate fi folosit in orice reteta ce include grasimi. Este potrivit si pentru preparatele pregatite la temperaturi foarte ridicate dar si pentru ingrijirea corporala. Il puteti folosi atat pentru preparate asiatice, cat si in prajituri, supe, preparate usor prajite, intins pe paine sau pentru prepararea traditionalelor floricele de porumb. La temperaturi ce depasesc 23 grade Celsius se topeste partial in mod natural fara sa ii fie afectata calitatea. Daca uleiul de cocos este sub forma solida si doriti sa il lichefiati, este suficient sa puneti cantitatea necesara de ulei de cocos intr-un vas pe care sa-l asezati pentru cateva minute in apa fierbinte de la robinet. (vezi reteta)

Uleiul de cocos isi castiga acum recunoasterea asteptata de mult timp, atat ca aliment nutritiv benefic pentru sanatate cat si in industria cosmetica. Cu aroma sa usor dulce, este delicios ca ingredient in produsele coapte (briose, clatite sau chiar floricele de porumb), poate fi intrebuintat si la pregatirea preparatelor la temperaturi inalte (nu mai mult de 180 grade Celsius), precum prajirea in ulei (chiar prin imersie), este un ingredient tot mai des folosit in produsele cosmetice (vezi detalii) pentru ingrijirea parului, in cele hidratante sau in cremele pentru corp (este usor absorbit in piele).

Beneficiile uleiului de cocos

  • este ideal ca inlocuitor pentru uleiurile traditionale pentru prepararea smoothiurilor si a deserturilor, mai ales a celor raw-vegane
  • are proprietati antifungice, antivirale si antibacteriene – este eficient si in tratarea candidozei
  • intareste sistemul imunitar
  • calmeaza durerile in gat
  • imbunatateste digestia – combate sindromul colonului iritabil
  • reduce riscul aparitiei bolilor cardiovasculare
  • este benefic in cazul bolii Alzheimer
  • este energizant si ajuta la slabit – stimuleaza metabolismul
  • ajuta la formarea colesterolului sanatos
  • protejeaza ficatul
  • ajuta glanda tiroida si sistemul nervos
  • utilizat extern, imbunatateste absorbtia ionilor de calciu si magneziu mai ales la bebelusi
  • trateaza dermatita
  • imbunatateste circulatia la nivelul pielii, refacand pielea care atarna si reducand pungile de sub ochi
  • reprezinta o solutie esentiala pentru pielea expusa la soare
  • previne aparitia vergeturilor
  • hidrateaza pielea
  • are efect antiacneic
  • este ideal pentru masaj

Ingrediente: 

100% ulei virgin de cocos*.*cultivat ecologic.

Alergeni:

contine nuci.

Valori nutritionale

UM

/100 g

Energie

kJ

 3738

kcal

 893

Lipide

G

100

acizi grasi saturati

G

 87

acizi grasi mononesaturati

G

4.5

acizi grasi polinesaturati

G

2.5

Carbohidrati

G

0

zaharuri

G

0

Fibre

G

0

Proteine

G

0

Sare

G

0

Produs/Cultivat in Sri Lanka.

Tara de provenienta: Anglia.

Maioneza cu ulei de cocos 

Ingrediente: 4 ou

1 lingura de otet de mere

½ lingura mustar

aprox.240ml ulei cocos

Se introduc toate ingredientele in blender si se amesteca aprox.30 secunde pana se omogenizeaza. Rezultatul este o maioneza simpla, gustoasa si sanatoasa, care nu creste nivelul colesterolului.


De pe blog:

5 retete de sapun natural handmade

Sfaturi pentru ingrijirea parului vara

Arsuri solare – Remedii rapide si naturale

Ingrijirea tenului vara – sfaturi si ponturi

Ulei de Cocos: beneficii, proprietati si indicatii terapeutice

Review-uri si Comentarii

Nota medie

5.0
☆☆☆☆☆ ★★★★★
3 Review-uri
☆☆☆☆☆ ★★★★★ Excelent 3
☆☆☆☆☆ ★★★★ Bun 0
☆☆☆☆☆ ★★★ Mediu 0
☆☆☆☆☆ ★★ Slab 0
☆☆☆☆☆ Teribil 0

  • Review-uri (3)
  • Intrebari si raspunsuri (0)
@COMMENT_AVATAR@

@CUSTOMER_NAME@

@AUTHOR_PROFILE@ @COMMENT_ISO_COUNTRY@
@VERIFY_PURCHASE@
☆☆☆☆☆ ★★★★★ (@COMMENT_GRADE@)
@COMMENT_NO_APPROVE@

@COMMENT_TITLE@

@COMMENT_COMMENT@

@COMMENT_IMAGES@
@COMMENT_VIDEOS@
A fost de ajutor? @COMMENT_USEFUL_ADVICES@ @COMMENT_NOT_USEFUL_ADVICES@ @COMMENTS_NB@ Scrie un comentariu

@COMMENT_TITLE@

@CUSTOMER_NAME@ @AUTHOR_PROFILE@
@COMMENT_NO_APPROVE@

@COMMENT_COMMENT@

Raspunsuri @ANSWERS_NB@ A placut @COMMENT_USEFUL_ADVICES@ Nu a placut @COMMENT_NOT_USEFUL_ADVICES@ Comentarii @COMMENTS_NB@
Raspunde Adauga un comentariu
@COMMENT_AVATAR@

@CUSTOMER_NAME@

@AUTHOR_PROFILE@ @COMMENT_ISO_COUNTRY@
@VERIFY_PURCHASE@
@COMMENT_NO_APPROVE@

@COMMENT_COMMENT@

@COMMENT_USEFUL_ADVICES@ @COMMENT_NOT_USEFUL_ADVICES@ @REPLIES_NB@ Reply
@TOTAL_USEFULNESS@
@COMMENT_COMMENT@

@CUSTOMER_NAME@

@AUTHOR_PROFILE@
@COMMENT_NO_APPROVE@
Adauga un comentariu @COMMENT_USEFUL_ADVICES@ @COMMENT_NOT_USEFUL_ADVICES@ @REPLIES_NB@
@COMMENT_AVATAR@

@CUSTOMER_NAME@

@AUTHOR_PROFILE@ @COMMENT_ISO_COUNTRY@
@VERIFY_PURCHASE@
@COMMENT_NO_APPROVE@

@COMMENT_COMMENT@

@COMMENT_USEFUL_ADVICES@ @COMMENT_NOT_USEFUL_ADVICES@ Reply

@COMMENT_COMMENT@

@CUSTOMER_NAME@

@AUTHOR_PROFILE@
@COMMENT_NO_APPROVE@
@COMMENT_USEFUL_ADVICES@ @COMMENT_NOT_USEFUL_ADVICES@ Reply