Ulei Argan Presat la Rece, Ecologic / Eco 250ml Clearspring

5021554988410

Produs nou

Clearspring

79,00 lei

Stoc Furnizor

EcologicVeganNu contine ZaharRaw

Descriere

Ulei Argan Presat la Rece Clearspring - ulei de argan nerafinat, obtinut prin presare la rece prin metode traditionale, din semintele arborelui de argan (endemic in Maroc si protejat de UNESCO). Apreciat pentru efectele sale nutritive, cosmetice si medicinale, uleiul de argan este unul dintre cele mai pretuite uleiuri, iar prepararea sa prin metodele traditionale necesita munca foarte intensa. Este nevoie de 15 ore si 30 kg de fructe pentru obtinerea unul litru de ulei de argan. Cu aroma intensa de nuca datorata prajirii semintelor de argan si bogat in vitamina E, uleiul de argan Clearspring este ideal pentru salate, sosuri sau preparate din legume, se poate servi cu paste (cuscus) sau chiar cu paine. Temperatura maxima de incalzire recomandata: 180 grade Celsius.

Ingrediente: 100% ulei ecologic obtinut din seminte de argan prajite. Alergeni: poate contine urme de nuci, arahide, soia, seminte susan, gluten. Produs vegan fara OMG.

Valori nutritionaleUM/100ml
EnergiekJ3404
kcal828
Lipideg92
acizi grasi saturatig16
acizi grasi mononesaturatig39
acizi grasi polinesaturatig32
Carbohidratig0
zaharurig0
Fibreg0
Proteineg0
Sareg0

Tara de  origine: Italia. Tara de provenienta: Anglia.

Produse asemanatoare

Comentarii Toate comentariile

Sumar

0

(0 Comentarii)

Sorteaza dupa calificative

 • 5
  (0)
 • 4
  (0)
 • 3
  (0)
 • 2
  (0)
 • 1
  (0)

Scrie un comentariu

Comentariul tau

Ulei Argan Presat la Rece, Ecologic / Eco 250ml Clearspring

Ulei Argan Presat la Rece, Ecologic / Eco 250ml Clearspring

Cu aroma intensa de nuca datorata prajirii semintelor de argan si bogat in vitamina E uleiul de argan Clearspring este ideal pentru salate sosuri sau preparate din legume se poate servi cu paste cuscus sau chiar cu paine Temperatura maxima de incalzire recomandata 180 grade Celsius

Da Nu