Pudra Tribulus Terrestris - Eco 250g Pv

In stoc - Livrare 1-3 zile lucratoare

6090000240005

Produs nou

Paradisul Verde

32,50 lei

EcologicVegan

Descriere

Tribulus Terrestris Pudra Paradisul Verde - pulbere de coltul-babei (Tribulus terrestris), planta folosita pentru cresterea impulsului sexual la barbati si femei (afrodiziaca), pentru a reduce impotenta si pentru a imbunatati spermatogeneza si in cazuri de: urolitiaza, mictiune dureroasa, incontinenta, gonoree, in vertij si neurastenie.

Coltul-babei face parte din familia Zygophyllaceae. Este o specie originara din Australia, care creste in mai multe zone tropicale si temperate din lume. Diferite culturi folosesc fructul acesteia in tratarea mai multor afectiuni. De exemplu grecii il foloseau ca diuretic si tonic, indienii il foloseau ca diuretic, antiseptic si antiinflamator, chinezii il recomandau pentru o mare varietate de boli hepatice, renale si cardiovasculare iar bulgarii intrebuintau coltul babei pentru imbunatatirea functiei sexuale si tratarea infertilitatii. Planta a fost folosita recent si de atletii si campionii care se antreneaza pentru probele de forta.

Componentele sale active (polizaharide, saponine, steroli, flavonoide, acizi grasi, taninuri si saruri de potasiu) ii sustin actiunea antiinflamatoare, diuretica, afrodiziaca, antilitica si tonica si intensifica productia de testosteron.

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:

Produse asemanatoare

Comentarii Toate comentariile

Sumar

0

(0 Comentarii)

Sorteaza dupa calificative

 • 5
  (0)
 • 4
  (0)
 • 3
  (0)
 • 2
  (0)
 • 1
  (0)

Scrie un comentariu

Comentariul tau

Pudra Tribulus Terrestris - Eco 250g Pv

Pudra Tribulus Terrestris - Eco 250g Pv

Pulbere de coltul babei Tribulus terrestris planta folosita pentru cresterea impulsului sexual la barbati si femei afrodiziaca pentru a reduce impotenta si pentru a imbunatati spermatogeneza si in cazuri de urolitiaza mictiune dureroasa incontinenta gonoree in vertij si neurastenie

Da Nu