Pudra Gotu Kola 125g Pv Et

Acest produs nu mai face parte din oferta curenta

6090000237173

Produs nou

Paradisul Verde
Obtine o reducere. Detalii

Descriere

Gotu kola (Centella asiatica), planta anuala originara din zonele tropicale mlastinoase ale Asiei, este apreciata ca ingredient nutritiv in diverse garnituri pentru orez sau legume, in preparate cu orez, bauturi sau salate, dar si pentru virtutile sale terapeutice, in Ayurveda, in medicina traditionala africana si in cea chineza. Se spune chiar ca gotu kola se numara printre plantele folosite de Li Chuen-Yen, un maestru Tai Chi ce a trait 256 de ani. Gotu kola contine o serie de substante chimice care pot diminua inflamatiile, reduce presiunea sangelui in vene si creste productia de colagen, fiind utilizata in cazuri de infectii virale, bacteriene si parazitare, oboseala, anxiatate si depresii, tulburari psihiatrice si Alzheimer, pentru imbunatatirea memoriei si a inteligentei, in cazuri de rani, traumatisme si probleme circulatorii (insuficienta venoasa).

Valori nutritionaleUM/100g
EnergiekJ648
kcal158
Proteineg6.44
Carbohidratig9.4

zaharuri

g0.55
Lipideg1.5

acizi grasi saturati

g0.99
Fibreg40.44
Sodiug0.022

Recomandari: se poate servi ca ingredient in diverse bauturi, smoothi-uri sau salate ori pur si simplu cu apa. Produs/Cultivat in India. Tara de provenienta : Marea Britanie.

  

Pentru mai multe informatii, va invitam pe blog:

Plante medicinale considerate superalimente

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:

Produse asemanatoare

Sumar

0

(0 Comentarii)

Sorteaza dupa calificative

 • 5
  (0)
 • 4
  (0)
 • 3
  (0)
 • 2
  (0)
 • 1
  (0)

Scrie un comentariu

Comentariul tau

Pudra Gotu Kola 125g Pv Et

Pudra Gotu Kola 125g Pv Et

Gotu kola Centella asiatica planta anuala originara din zonele tropicale mlastinoase ale Asiei este apreciata ca ingredient nutritiv in diverse garnituri pentru orez sau legume in preparate cu orez bauturi sau salate dar si pentru virtutile sale terapeutice in Ayurveda in medicina traditionala africana si in cea chineza

Da Nu