Pudra Astragalus Raw - Eco 250g Pv

Acest produs nu mai este in stoc

6090000234424

Produs nou

Paradisul Verde

46,00 lei

Descriere

Astragalus Pudra Raw Paradisul Verde - pulbere de Astragalus propinquus (numita si A. Membranaceus Bunge), planta inrudita cu unghia-gaii de la noi. Astragalus propinquus a fost folosita ca planta medicinala in medicina traditionala chineza sub numele de "Huang Qi" (conducatorul galben) pentru intensificarea energiei Qi, pentru stomac si pancreas, precum si pentru a accelera vindecarea. In vest medicina pe baza de plante considera Astragalus a fi in primul rand un tonic pentru consolidarea metabolismului si a digestiei, cu actiune suplimentara de intarire a sistemului imunitar si de vindecare a leziunilor si a ranilor. In general radacinile plantei sunt consumate sub forma de ceai sau supa, de multe ori in combinaţie cu alte plante medicinale.

Atentie: astragalus poate interactiona cu substantele care slabesc sistemul imunitar, cum ar fi ciclofosfamida. Ea poate de asemenea afecta nivelul de zahar din sange si tensiunea arteriala. Deci, este întotdeauna binevenita consultarea unui specialist in domeniu pentru administrarea acestui produs.

Produs/Cultivat in China. Tara de provenienta: Marea Britanie.

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:

Produse asemanatoare

Comentarii Toate comentariile

Sumar

0

(0 Comentarii)

Sorteaza dupa calificative

 • 5
  (0)
 • 4
  (0)
 • 3
  (0)
 • 2
  (0)
 • 1
  (0)

Scrie un comentariu

Comentariul tau

Pudra Astragalus Raw - Eco 250g Pv

Pudra Astragalus Raw - Eco 250g Pv

Astragalus propinquus este folosita in medicina traditionala chineza pentru intensificarea energiei Qi pentru stomac si pancreas si pentru a accelera vindecarea iar in vest este apreciata a fi n primul rand un tonic ce consolideaza metabolismul si digestia cu actiune suplimentara de intarire a sistemului imunitar si de vindecare a leziunilor si a ranilor

Da Nu