Mix Superalimente Be Light Bio 10g Biokulturalni

5901087073046

Produs nou

Biokulturalni

7,50 lei

In stoc - Livrare 1-3 zile lucratoare

EcologicVegan

Descriere

Amestec de superalimente ce vitalizeaza in timp ce te ajuta sa reduci greutatea in exces! Descoperiti beneficiile consumului de orz verde, scortisoara Ceylon, guarana, matcha si fructe de asai. Produs fara OMG-uri, agenti de umplere, coloranti, indulcitori, aditivi, regulatori, conservanti sau orice lucru artificial. Ingrediente: orz verde* (50%),  matcha* (30%), scortisoara de Ceylon* (10%), guarana* (5%), fructe de acai* (5%). * ingredient certificat ecologic.

Stiati ca: orzul este utilizat la fabricarea berii inca din neolitic, a fost intrebuintat apoi si ca moneda de schimb, iar pentru Egiptul antic a fost un simbol al Egiptului de Sus (in Egiptul antic era folosit la obtinerea painii si a berii). Si in Orientul Mijlociu este o cereala cultivata de multa vreme, fiind folosit pentru prepararea unor produse alimentare traditionale arabe, asiriene, israeliene, kurde si persane, precum kashkak, kashk sau muri. Supa de ovaz este servita traditional in Arabia Saudita in perioada Ramadamului, cholent (hamin) este tocana evreiasca traditionala mancata adesea in Sabat, iar exemplele importantei religioase a orzului nu se opresc aici.

Va recomandam sa incercati produsul Mix Superalimente Be Light Bio 10g Biokulturalni!

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:

Produse asemanatoare

Comentarii Toate comentariile

Sumar

0

(0 Comentarii)

Sorteaza dupa calificative

 • 5
  (0)
 • 4
  (0)
 • 3
  (0)
 • 2
  (0)
 • 1
  (0)

Scrie un comentariu

Comentariul tau

Mix Superalimente Be Light Bio 10g Biokulturalni

Mix Superalimente Be Light Bio 10g Biokulturalni

Amestec de superalimente ce vitalizeaza in timp ce te ajuta sa reduci greutatea in exces! Descoperiti beneficiile consumului de orz verde, scortisoara Ceylon, guarana, matcha si fructe de asai. Produs fara OMG-uri, agenti de umplere, coloranti, indulcitori, aditivi, regulatori, conservanti sau orice lucru artificial.

Da Nu