Suc de aronia in gama de produse `Bun de Tot` de la Dacia Plant. Aronia (numita si aronic) este un arbust care a intrat de curand in cultura noastra pentru ca are proprietati vindecatoare. El este originar din America de Nord, loc in care il putem gasi in stare naturala, salbatica. A fost aclimatizat pe continentul european abia in secolul XIX, atunci cand a fost adus aici de catre rusi. In Europea de Est a fost adus cu ajutorul eforturilor biologului Miciurin, care a selectionat mai multe soiuri de fructe, obtinand aronia cu fructe din ce in ce mai mari si mai dulci. Exista mai multe tipuri de aronia:
- Aronia rosie - cu o intalime cuprinsa intre 2 si 4 m, care atinge rar 6 m. Frunzele sale au inaltimea de 5-8 cm si florile au culoare roz pal sau alba si au un cm latime. Fructele produse sunt rosii si rezista foarte bine iarna.
- Aronia neagra - este mai scunda, are frunzele mai mici si culoarea florilor este alba. Fructele sale negre si zemoase nu rezista deloc iarna.
- Aronia violet - este o combinatie a celor doua tipuri anterioare.
Fructele de aronia proaspete contin: antociani, substante tanante, vitaminele A, C, E, B1, B2, B3, PP si E PP, acizi organici, microelemente, carotenoide, zaharuri.
Aronia aduce numerose beneficii organismului in caz de:
- suferinte ale ficatului si vezicii biliare;
- boli ale stomacului si sistemului digestiv;
- alergiile si rinitele;
- boli de piele;
- boli de inima;
- intoxicatii si iradiatii;
- hipertensiunea arteriala;
- arteroscleroza si alte afectiuni ale vaselor de sange si capilarelor;
- boli contagioase ale copilariei (varsat de vant, varicela, variola etc.);
- diverse tipuri de cancer;
- afectiuni ale tiroidei, inclusiv diabet.
Ingrediente:
suc de aronia proaspat presat minim 15%, suc de lamaie proaspat presate, suc concentrat din struguri (obtiinut prin evaporare blanda in vid la o temperatura de 60°), apa. Este recomandat ca sucul de aronia sa fie consumat cu aproximativ 30 de minute inainte de masa. Se recomanda consumarea unei cantitati de 50 ml de trei ori in fiecare zi, pe o perioada de o luna pentru persoanele sanatoase si o cantitate mai mare pentru persoanele cu probleme. Pentru celelalte tipuri de utilizari se recomanda respectarea instructiunilor de pe ambalaj sau respectarea instructiunilor medicului si farmacistului in ceea ce priveste utilizarea.
Pentru mai multe informatii, va invitam pe blog:
Totul Despre Aronia: Beneficii & Proprietati, Indicatii
@CUSTOMER_NAME@
@AUTHOR_PROFILE@ @COMMENT_ISO_COUNTRY@@COMMENT_TITLE@
@COMMENT_COMMENT@