Sos Rosii Passata - Eco Demeter 700g Clearspring

5021554002888

Produs nou

Clearspring

13,00 lei

In stoc

Ecologic Vegan Nu contine gluten Nu contine Zahar Cu certificare Demeter Nu contine alergeni

Descriere

Sos Rosii Passata Clearspring – rosii coapte la soare, pasate fin. Baza ideala pentru sosuri! Ingrediente: 100% rosii*. *din agricultura ecologica / Demeter. Produs vegan fara gluten si fara adaos de zahar.

Agricultura biodinamica presupune respectarea principiilor antropozofiei in cultivarea si in producerea alimentelor, in ingrijirea animalelor si a peisajului. Ea a fost intemeiata in anii 1920 de o comunitate de agricultori germani care i-au solicitat lui Rudolf Steiner puncte de vedere spiritual-stiintifice pentru aplicarea agriculturii, in opozitie cu cele oferite de stiinta materialista ce introdusese ingrasamintele chimice, apreciate a fi cauza degradarii calitatilor nutritive ale alimentelor. In Germania si in alte tari europene aceste produse se comercializeaza in prezent sub sigla Demeter, aceasta presupunand de asemenea forme ecologice de combatere a daunatorilor si opozitie fata de alimentele modificate genetic.

Valori nutritionale UM /100 g
Energie kJ  142
kcal  34
Lipide g  0.3
acizi grasi saturati g  0
Carbohidrati g  3.4
zaharuri g  3.4
Proteine g  1.6
Sare g  0.02

Contine zaharuri prezente in mod natural in ingrediente. Produs / Cultivat in Italia. Tara de provenienta: Anglia.

 

Recenzii

Scrie o recenzie

Sos Rosii Passata - Eco Demeter 700g Clearspring

Sos Rosii Passata - Eco Demeter 700g Clearspring

Sos Rosii Passata Clearspring rosii coapte la soare pasate fin Baza ideala pentru sosuri Ingrediente 100 rosii din agricultura ecologica Demeter Produs vegan fara gluten si fara adaos de zahar

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:

Produse asemanatoare