Faina de Susan 500 g Cardinal

2005744550956

Produs nou

Cardinal

14,00 lei

In stoc - Livrare 1-3 zile lucratoare

Descriere

Faina de Susan Cardinal, un produs macinat lent si delicat, astfel incat pastreaza toate substantele nutritive din boabe.

Stiati ca - susanul este una dintre cele mai vechi culturi de oleaginoase cunoscute, fiind cultivata de peste 3000 de ani. Femeile din Babilonul antic consumau halva, un amestec de miere si semințe de susan, pentru a-si prelungi tineretea si frumusetea, iar soldatii romani mancau aceste seminte pentru a dobandi putere si energie. Semintele de s. sunt un ingredient important in bucatariile tradiționale ale multor popoare, fiind folosite in general in produsele de panificatie sau de patiserie, dar si in diferite salate sau preparate culinare, intregi, sub forma de faina sau ca tahini (pasta din seminte de susan. Sub forma integrala, au un continut foarte ridicat de proteine, vitamine din complexul B și minerale (de cupru, mangan, calciu, magneziu, fier, fosfor si zinc), antioxidanți (sesamin, sesamolin, sesamol, lignani), acizi grasi esentiali Omega 6, dar pentru a fi asimilate este necesar sa fie rasnite sau prajite. In functie de soiul de la care provin, semintele de susan pot avea diverse culori, precum alb, galben, negru si rosu.

Va recomandam sa incercati Faina de Susan 500 g Cardinal!

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:

Produse asemanatoare

Comentarii Toate comentariile

Sumar

0

(0 Comentarii)

Sorteaza dupa calificative

 • 5
  (0)
 • 4
  (0)
 • 3
  (0)
 • 2
  (0)
 • 1
  (0)

Scrie un comentariu

Comentariul tau

Faina de Susan 500 g Cardinal

Faina de Susan 500 g Cardinal

Susanul este una dintre cele mai vechi culturi de oleaginoase cunoscute, fiind cultivata de peste 3000 de ani. Femeile din Babilonul antic consumau halva, un amestec de miere si semințe de susan, pentru a-si prelungi tineretea si frumusetea, iar soldatii romani mancau aceste seminte pentru a dobandi putere si energie. 

Da Nu