Faina de Ghinde fara Gluten Eco 500g Dary Natury

5902768527087

Produs nou

Dary Natury

15,00 lei

In stoc - Livrare 1-3 zile lucratoare

EcologicVeganNu contine gluten

Descriere

Faina de Ghinde fara Gluten Ecologica Dary Natury, produs vegan vegetarian, fara gluten. Se poate folosi pentru rafinarea fainii de cereale intr-un raport de 1/3 f. de ghinda si 2/3 f. din cereale, pentru a preparara paine, rulouri, biscuiti sau alte produse. Se poate adauga si in alimentele in care se adauga in mod obisnuit fainuri de cereale (paste, omlete, clatite de cartofi (1/3 f. de ghinda si 2/3 cartofi razuiti)).

Stiati ca ghinda a avut un rol important in istoria umanitatii, fiind pentru multe culturi din intreaga lume o sursa de hrana? In Grecia Antica clasele inferioare mancau ghindele sau in Japonia perioadei lui Jomon era o sursa de hrana mai ales in perioadele de foamete.

Ingrediente - Faina de Ghinde;

100% Ghinda*. *ingredient din agricultura ecologica.

Produs in: Polonia.

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:

Produse asemanatoare

Comentarii Toate comentariile

Sumar

0

(0 Comentarii)

Sorteaza dupa calificative

 • 5
  (0)
 • 4
  (0)
 • 3
  (0)
 • 2
  (0)
 • 1
  (0)

Scrie un comentariu

Comentariul tau

Faina de Ghinde fara Gluten Eco 500g Dary Natury

Faina de Ghinde fara Gluten Eco 500g Dary Natury

Se poate folosi pentru rafinarea fainii de cereale intr-un raport de 1/3 f. de ghinda si 2/3 f. din cereale, pentru a preparara paine, rulouri, biscuiti sau alte produse. Se poate adauga si in alimentele in care se adauga in mod obisnuit fainuri de cereale (paste, omlete, clatite de cartofi (1/3 f. de ghinda si 2/3 cartofi razuiti).

Da Nu