Seminte Schinduf Pentru Germinare - Eco 120g Sonnentor

Acest produs nu mai este in stoc

9004145001183

Produs nou

Sonnentor
Obtine o reducere. Detalii

13,00 lei

EcologicVegan

Descriere

Seminte bio de schinduf (Trigonella foenum graecum) pentru germinare, provenite din „Comertul Direct”. Produs Sonnentor fara alergeni, procesat in sistem carbon neutru (productia acestor produse nu creste emisia de dioxid de carbon in atmosfera) si ambalat manual.

Comertul Direct” este o alternativa pentru certificarea Fairtrade si reprezinta interesele producatorilor care nu sunt de acord cu o serie de aspecte ale comertului echitabil, fiind o forma de asigurare a anumitor produse direct de la acestia in conditiile respectarii anumitor standarde ce difera in functie de producator.

Echipa Sonnentor este convinsa ca natura are cele mai bune retete care sustin o viata lunga si fericita. Cunostintele traditionale a multor generatii si misticismul sferei culturale referitoare la esenta fiecaruia dintre produsele firmei, toate suta la suta naturale, dau valoare o data in plus muncii depuse de toti aceia care se daruiesc acestor produse cu toata dragostea si atentia lor. Sonnentor, unde bucuria infloreste natural!

Schinduful era folosit si in Egiptul antic pentru condimentare, ca remediu si la imbalsamare. Este bogat in vitamine (A, B1, B2, B3, B5 si D), fier si fosfor, iar aroma sa caracteristica aminteste de curry. Sub forma germinata se potrivesc de minune cu paste si cu preparate din orez. Sunt ideali pentru a condimenta curry sau alte preparate indiene, pentru aceasta se prajesc usor intr-o tigaie.

Valori nutritionaleUM/100 g
EnergiekJ1533
 kcal366
Proteineg23,00
Carbohidratig48,30
zaharurig24,15
Lipideg6,40
acizi grasi saturatig0,74
Sareg0,17

Preparare: semintele se imbiba in apa 6-8, apoi se clatesc si se pun in vase pentru germinare din sticla, curate. Se lasa pentru germinare intr-un spatiu intunecat timp de 2 zile, si apoi intr-un spatiu luminos 3-4 zile. Trebuie avut insa in vedere ca germenii dezvolta mai multe substante amare cu cat timpul de germinare creste. Se pastreaza la o temperatura moderata (circa 20 grade Celsius) si umezeala, evitand contactul direct cu razele soarelui. Se uda, se clatesc si se curata zilnic.

Produs/ Cultivat in Austria.

    

Pentru mai multe informatii, va invitam pe blog:

Germeni – aliment viu, hrana terapeutica si regeneratoare

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:

Produse asemanatoare

Sumar

0

(0 Comentarii)

Sorteaza dupa calificative

 • 5
  (0)
 • 4
  (0)
 • 3
  (0)
 • 2
  (0)
 • 1
  (0)

Scrie un comentariu

Comentariul tau

Seminte Schinduf Pentru Germinare - Eco 120g Sonnentor

Seminte Schinduf Pentru Germinare - Eco 120g Sonnentor

Schinduful era folosit si in Egiptul antic pentru condimentare ca remediu si la imbalsamare Este bogat in vitamine A B1 B2 B3 B5 si D fier si fosfor iar aroma sa caracteristica aminteste de curry Sub forma germinata se potrivesc de minune cu paste si cu preparate din orez Sunt ideali pentru a condimenta curry sau alte preparate indiene pentru aceasta se prajesc usor intr o tigaie

Da Nu