Sarea Baciului Gema 500g Solaris

In stoc - Livrare 1-3 zile lucratoare

5941828005868

Produs nou

Solaris
Obtine o reducere. Detalii

3,90 lei

Descriere

Sarea Baciului Solaris, sare gema obtinuta prin metode traditionale de extragere din zacamant si macinata in moara cu valturi. Datorita lipsei de ferocianura de potasiu, utilizata ca antiaglomerant, este posibil ca sarea sa formeze bulgari datorita propietatilor sale higroscopice. Acest lucru nu ii diminueaza in nici un fel propietatile.

Produs fara adaos de iod, fara aditivi sau conservanti.

Stiati ca?

Sare gema/sare de roca/halit/sare de mina/Steinsalz - este comercializata ca un mineral regasit in stare naturala in pamant, obtinut din depozite subterane de sare prin metode traditionale de minerit. Contine intre 98% si 99% clorura de sodiu cristalizata in sistem cubic, are un nivel de insolubilitate de aproape 0.5-1.5%, fiind in general sulfat de calciu. Cel mai important component din sarea gema, pe langa clorura de sodiu, este sulfatul de calciu.

Recomandari

Se poate folosi in alimentatie dar si pentru spalatul dintilor sau pentru inmuierea cuticulelor inainte de aranjarea manichiurii.

Mod de utilizare:

 • in alimentatie, se recomanda consumul moderat de sare (pana la 5 g zilnic);

 • pentru dinți albi si gingii puternice, spalati-va pe dinti cu sare de 2-3 ori pe saptamana;

 • pentru curatarea unghiilor, tineti-le cateva minute in apa calda cu sare; se vor curata fara efort, devenin mai puternice, se intaresc si nu mai rup asa de usor.

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:

Produse asemanatoare

Sumar

3

(2 Comentarii)

Sorteaza dupa calificative

 • 5
  (1)
 • 4
  (0)
 • 3
  (0)
 • 2
  (0)
 • 1
  (1)

Scrie un comentariu

Nota 
2020-08-25

Miros puternic de iod

Din păcate am returnat produsul...e primul retur pe care-l fac la Paradisul Verde! Am deschis punga şi ne-a năucit mirosul de iod, deşi pe pungă se specifică faptul că nu are adaos de iod...Ce să mai crezi?! Cunoaştem totuşi mirosul natural al sării...am comparat cu mirosul unei pungi de sare iodată - la fel!

   Nota 
   2020-04-26
   Cumparator verificat

   Ca sarea-n bucate!

   In sfarsit sare naturala, fara conservanti, antiaglomeranti si alte adaosuri. In ziua de azi cu greu se gaseste in comert sare curata. Recomand!

     Comentariul tau

     Sarea Baciului Gema 500g Solaris

     Sarea Baciului Gema 500g Solaris

     Sarea Baciului Solaris sare gema obtinuta prin metode traditionale de extragere din zacamant si macinata in moara cu valturi.

     Da Nu