Pasta de Susan 454 g Anjar

Acest produs nu mai face parte din oferta curenta

5285001290017

Produs nou

Anjar
Obtine o reducere. Detalii

Descriere

Pasta din seminte de susan marca Anjar.

Stiati ca?

Susanul este una dintre cele mai vechi culturi de oleaginoase cunoscute, fiind cultivat de peste 3000 de ani. Femeile din Babilonul antic consumau halva, un amestec de miere si semințe de susan, pentru a-si prelungi tinerețea si frumusetea, iar soldatii romani mancau aceste seminte pentru a dobândi putere si energie.

Semintele de susan sunt un ingredient important in bucatariile traditionale ale multor popoare, fiind folosite in general in produsele de panificatie sau de patiserie, dar si in diferite salate sau preparate culinare, intregi, sub forma de faina sau ca tahini / tahina (pasta din seminte de susan. Sub forma integrala, au un conținut foarte ridicat de proteine, vitamine din complexul B si minerale (de cupru, mangan, calciu, magneziu, fier, fosfor si zinc), antioxidanti (sesamin, sesamolin, sesamol, lignani), acizi grasi esentiali Omega 6, dar pentru a fi asimilate este necesar sa fie rasnite sau prajite. In functie de soiul de la care provin, semintele de susa. pot avea diverse culori, precum alb, galben, negru si rosu.

  

Pentru mai multe informatii, va invitam pe blog:

Sos cu pasta de susan (tahina) bio Rapunzel

Seminte de susan – beneficii, proprietati si indicatii terapeutice

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:

Produse asemanatoare

Sumar

5

(1 Comentarii)

Sorteaza dupa calificative

 • 5
  (1)
 • 4
  (0)
 • 3
  (0)
 • 2
  (0)
 • 1
  (0)

Scrie un comentariu

Nota 
2022-09-19

Pasta de susan

Acest produs îl folosesc atât în preparatele dulci precum și în cele sărate.Pasta de susan în combinație cu miere pentru asimilarea calciului în masa osoasă;în salate cu zeamă de lămâie și puțină apă,această compoziție merge bine alături de chifteluțe vegetale sau cu carne.În humus adaug puțină tahina,în salate de vinete.
În urmă cu câți a ani lucram în străinătate și admiram tenul femeilor din orient care aveau tenul neted și luminos.L-am întrebat pe un coleg arab ce fac femeile lor de se întrețin așa de bine și mi-a răspuns scurt și cuprinzător: “folosesc pasta de susan în preparatele culinare!”????

  Comentariul tau

  Pasta de Susan 454 g Anjar

  Pasta de Susan 454 g Anjar

  Pasta din seminte de susan marca Anjar, una dintre cele mai vechi culturi de oleaginoase cunoscute.

  Da Nu