Polen Eco 130g Szasz

In stoc - Livrare 1-3 zile lucratoare

6424867000111

Produs nou

Szasz
Obtine o reducere. Detalii

12,50 lei

Ecologic

Descriere

Polenul este o pulbere fina pana la grosiera, ce contine grauncioare fine (de 20-40 microni) de forma sferica sau ovoida, mai mult sau mai putin perfecta, ce au la exterior un strat dur care protejeaza celulele spermatice din interior, ele constituind elementele fecundante masculine ale florilor.

Polenul si mierea de albine sunt singurele resurse alimentare care s-au descoperit ca au 22 de nutrienti, din aceasta cauza polenul fiind considerat un "aliment complet". In compozitia polenului intra substante indispensabile vietii ca: aminoacizi (metionina, valina, jizina, cistina, glutamina, etc.) care accelereaza functionarea ficatului si implicit dezintoxicarea organismului, grasimi si mai ales acizi nesaturati (linol, acid linolic, acid arahidonic) care joaca un rol important in prevenirea arterosclerozei, fermenti, hormoni, vitamine, minerale (de fier, magneziu) si numeroase microelemente, multa lecitina, acizi nucleici, flavonoizi necesari organismului pentru marirea puterii sale de rezistenta.

Polenul contine de 20 de ori mai multa vitamina A si provitamina A decat morcovul, iar un gram de polen contine suficienta rutina pentru a asigura prevenirea hemoragiilor la nivelul crierului, inimii sau retinei. Polenul adaposteste majoritatea elementelor indispensabile vietii, o minunata sinteza care este imposibil de reprodus in laborator. Aceasta bogatie face din acest aliment natural si complet unul dintre cele mai minunate suplimente alimentare pe care il avem la dispozitie.

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:

Produse asemanatoare

Sumar

5

(1 Comentarii)

Sorteaza dupa calificative

 • 5
  (1)
 • 4
  (0)
 • 3
  (0)
 • 2
  (0)
 • 1
  (0)

Scrie un comentariu

Nota 
2021-02-24

Îmi doresc acest produs

Bun

   Comentariul tau

   Polen Eco 130g Szasz

   Polen Eco 130g Szasz

   Polenul si mierea de albine sunt singurele resurse alimentare care s au descoperit ca au 22 de nutrienti din aceasta cauza polenul fiind considerat un aliment complet

   Da Nu