Migdale - Eco 100g Naturfood

Acest produs nu mai face parte din oferta curenta

5997664300384

Produs nou

Naturfood
Ecologic

Descriere

Migdale din culturi ecologice, Naturfood, gustarea perfecta mai ales atunci cand esti stresat si obosit. Remineralizante si usor laxative, migdalele (Prunus dulcis var. dulcis) sunt una dintre sursele cele mai bogate in vitamina E, grupa de antioxidanti ce reduc riscul aparitiei bolilor de inima, al cancerului si al bolii Alzheimer, dar si in vitamine din complexul B (ribooflavina), acizi graşi Omega 6 si minerale (de mangan, magneziu, cupru, potasiu, fosfor, calciu, zinc, fier si potasiu). Conform unui studiu publicat in Jurnalul Asociatiei Americane de Dietetica, consumul semintelor de migdal creste nivelul de vitamina E din plasma si din celulele rosii, micsorand in acelasi timp nivelul colesterolului. Conform altor studii efectuate, introducerea in dieta a migdalelor poate reduce riscul aparitiei cancerului de colon, poate ajuta la prevenirea bolilor de inima si sustine scaderea in greutate.

Faina de migdale este o alternativa fara gluten pentru faina de grau, grasimile din migdale combinandu-se foarte bine cu ingredientele clasice (oua, unt, lapte). In multe dulciuri de casa faina alba de grau se poate inlocui cu succes intr-un raport de 1:1 cu faina de migdale, mai putin in cele care necesita drojdie. Pe parcursul digestiei, faina de migdale poate fi fermentata de bacteriile din intestinul gros si transformata in acizi grasi cu lant scurt, mai ales butirat, combustibilul preferat al celulelor din colon.

Valori nutritionaleUM/100g
EnergiekJ2405
 kcal575
Proteineg21
Carbohidratig22
zaharurig3,9
Lipideg49
acizi grasi saturatig3,7
Fibreg12
Sareg0,003

 

De pe blog:

Lapte de Migdale: beneficii, proprietati si indicatii terapeutice

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:

Produse asemanatoare

Comentarii Toate comentariile

Sumar

0

(0 Comentarii)

Sorteaza dupa calificative

 • 5
  (0)
 • 4
  (0)
 • 3
  (0)
 • 2
  (0)
 • 1
  (0)

Scrie un comentariu

Comentariul tau

Migdale - Eco 100g Naturfood

Migdale - Eco 100g Naturfood

Consumul semintelor de migdal creste nivelul de vitamina E din plasma si din celulele rosii micsorand in acelasi timp nivelul colesterolului poate reduce riscul aparitiei cancerului de colon poate ajuta la prevenirea bolilor de inima si sustine scaderea in greutate

Da Nu