Siropuri Bio & Naturale

5 produse

Sirop din Malt de Orez Bio 300g Clearspring

17,50 lei
Sirop din malt de orez obtinut prin metode traditionale, prin maltificare din cereale ecologice. Este delicios, are culoarea chihlimbarului si un gust bogat, moale, cu o aroma subtila de caramel si, datorita metodei de prelucrare, pastreaza dulceata si caracteristicile naturale ale cerealelor.

Sirop din Malt de Orz Bio 300g Clearspring

17,50 lei
Sirop din malt de orz obtinut prin metode traditionale, cu o aroma profunda, bogata si complexa precum melasa. Este mai lipicios decat siropul din malt de orez, fiind deci excelent ca liant in batoane de muesli si floricele de porumb.

Sirop de Ovaz Bio 300g Clearspring

19,00 lei
Un sirop bland, aproape asemanator caramelului, obtinut prin extragerea dulcetii naturale din ovaz 100% ecologic. Este o alternativa naturala pentru zaharul rafinat si se poate folosi pentru indulcirea bauturilor calde, in deserturi si copturi.

Sirop de Curmale Bio 300g Clearspring

19,50 lei
Un sirop bogat delicios, fructat si intunecat la culoare, ce este obtinut din curmale 100% ecologice. Este o alternativa naturala pentru zaharul rafinat si se poate folosi pentru indulcirea bauturilor calde, in deserturi si copturi.

Sirop din Flori de Cocos Bio 300g Clearspring

25,50 lei
Un sirop delicios din nectarul florilor de cocos, intunecat la culoare si moale. Indulcitor natural cu o nota de caramel, este o alternativa naturala pentru zaharul rafinat si se poate folosi pentru indulcirea bauturilor calde, in deserturi si copturi.
Se afiseaza 1-5 din 5 articole

Siropuri Eco & Organice

 

Excesul de zahar, precum si apelarea la indulcitori artificiali cum ar fi aspartamul sau sucroza contribuie la probleme de sanatate grave precum diabet, boli de inima, caderea dintilor, obezitate si diverse tipuri de cancer.

Alegerea unui indulcitor natural poate fi o alternativa sanatoasa, iar nutritionistii ne incurajeaza sa luam in calcul...

 

Excesul de zahar, precum si apelarea la indulcitori artificiali cum ar fi aspartamul sau sucroza contribuie la probleme de sanatate grave precum diabet, boli de inima, caderea dintilor, obezitate si diverse tipuri de cancer.

Alegerea unui indulcitor natural poate fi o alternativa sanatoasa, iar nutritionistii ne incurajeaza sa luam in calcul aceste produse, care nu contin aditivi sau coloranti nocivi organismului.

 

In acest subcapitol gasesti indulcitori naturali, sub forma de siropuri, cum ar fi: sirop de agave, sirop de artar, firop din flori de cocos, sirop malt de ori, sirop malt de orez, sirop curmale si melasa din trestie de zahar.

 

Siropul de artar

O sursa excelenta de mangan, potasiu, calciu si zinc, siropul de artar contribuie la neutralizarea radicalilor liberi si reduce oxidarea celulara. Variantele de sirop de artar mai inchise la culoare contin mai multi antioxidanti prin comparatie cu restul siropurilor de artar.

Siropul de curmale

Daca siropul de artar este folosit mai ales consumat pe paine sau ca topping in anumite deserturi, siropul de curmale poate inlocui zaharul in prajituri, smoothieuri, ceaiuri, cafea sau ca topping la inghetata.

Siropul de cocos

Multa lume a auzit de beneficiile laptelui de cocos sau ale apei de cocos. In ultimul timp, insa, si siropul de cocos a inceput sa fie din ce in ce mai folosit. Continutul glicemic redus precum si continutul nutritional il fac ideal pentru consumul zilnic, ca o alternativa la zahar.

Siropul de stevie

Stevia este un inlocuitor perfect pentru indulcitorii artificiali incarcati de aditivi. Stevia este de 200-300 de ori mai dulce decat zaharul, astfel este nevoie de o cantitate minima pentru prajituri, sucuri, sau la cafea.

Nectarul de agave

Nectarul de agave este unul dintre cei mai dulci indulcitori, mai dulce cu pana la 50% decat zaharul dar mai sarac din punct de vedere caloric (are doar 310 calorii la 100 g). 

Mai multe