Guma De Mestecat Menta Xylitol 10buc Xle

700596000612

Produs nou

Diversi producatori

4,50 lei

In stoc

VeganNu contine glutenNu contine ZaharNu contine alergeni

Descriere

Guma de mestecat fara zahar cu menta creata (10buc/10.8g), indulcita cu xylitol 100% natural, Spry. Produs fara OMG sau gluten.

Pe langa gustul sau extraordinar, guma de mestecat pe baza de xylitol poate reduce riscul aparitiei cariilor dentare, multe studii clinice demonstrand beneficiile oferite de mestecarea si consumarea sa dupa mese sau dupa gustari.

Xylitolul este un poliol sau un alcool de zahar, un indulcitor excelent care, comparativ cu zaharul, are multe din proprietatile acestuia dar mai putine calorii, un efect mai mic asupra glicemiei din sange si inhiba formarea acizilor in gura. Xylitolul reduce la minimum daunele cauzate dintilor si le permite vindecarea intr-un ritm mai rapid, avand un indice glicemic de numai 7, tinand cont ca cel al zaharului este 83.

Ingrediente: xylitol, baza de guma, ulei de menta creata (aroma naturala), glicerina vegetala, guma arabica, lecitina de soia, ceara de albine (agent de glazurare).

Valori nutritionale

UM

/buc=1.08g

Energie

cal

1,7

Proteine

g

0

Carbohidrati

g

0,72

xylitol

g

0.72

Lipide

g

0

Sodiu

mg

0

Recomandari: mestecati guma Spry dupa fiecare masa sau gustare si veti obtine beneficii maxime. Produsele indulcite cu xylitol creaza un mediu antiacid nepropice dezvoltarii bacteriilor, acestea pur si simplu nu se pot lipi de dinti intr-un mediu bogat in xylitol.

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:

Produse asemanatoare

Comentarii Toate comentariile

Sumar

0

(0 Comentarii)

Sorteaza dupa calificative

 • 5
  (0)
 • 4
  (0)
 • 3
  (0)
 • 2
  (0)
 • 1
  (0)

Scrie un comentariu

Comentariul tau

Guma De Mestecat Menta Xylitol 10buc Xle

Guma De Mestecat Menta Xylitol 10buc Xle

Guma de mestecat fara zahar cu menta creata 10buc108g indulcita cu xylitol 100 natural Spry Produs fara OMG sau gluten

Da Nu