Gris Grau - Eco Demeter 500g Spielberger

Acest produs nu mai face parte din oferta curenta

4022381232204

Produs nou

Diversi producatori
Obtine o reducere. Detalii

9,00 lei

EcologicVeganCu certificare Demeter

Descriere

Gris Grau Demeter Spielberger - gris din grau cultivat in conditiile cerute de marca de calitate Demeter (agricultura biodinamica, 100% bio). Este cernut pe parcursul macinarii graului si contine parti fine de coaja si germenul.

Agricultura biodinamica presupune respectarea principiilor antropozofiei in cultivarea si in producerea alimentelor, in ingrijirea animalelor si a peisajului. Ea a fost intemeiata in anii 1920 de o comunitate de agricultori germani care i-au solicitat lui Rudolf Steiner puncte de vedere spiritual-stiintifice pentru aplicarea agriculturii, in opozitie cu cele oferite de stiinta materialista ce introdusese ingrasamintele chimice, apreciate a fi cauza degradarii calitatilor nutritive ale alimentelor. In Germania si in alte tari europene aceste produse se comercializeaza in prezent sub sigla Demeter, aceasta presupunand de asemenea forme ecologice de combatere a daunatorilor si opozitie fata de alimentele modificate genetic.

Valori nutritionaleUM/100g
EnergiekJ1364
kcal321
Proteineg10.3
Carbohidratig69
zaharurig0.32
Lipideg0.8
saturateg0.4
Sareg0.003

Recomandari: este foarte potrivit pentru terciuri din gris si pentru alimentatia copiilor mici.

Produse asemanatoare

Sumar

0

(0 Comentarii)

Sorteaza dupa calificative

 • 5
  (0)
 • 4
  (0)
 • 3
  (0)
 • 2
  (0)
 • 1
  (0)

Scrie un comentariu

Comentariul tau

Gris Grau - Eco Demeter 500g Spielberger

Gris Grau - Eco Demeter 500g Spielberger

Gris din grau cultivat in condiitiile cerute de marca de calitate Demeter agricultura biodinamica 100 bio Este cernut pe parcursul macinarii graului si contine parti fine de coaja si germenul

Da Nu