Germeni Lucerna 100g Germalex

6425239200023

Produs nou

Germalex

5,00 lei

Descriere

Germeni de lucerna (Medicago sativa), numita si alfaalfa (tatal mirodeniilor in araba), cei mai bogati si mai completi germeni.

Conform traditiei, primii care au cultivat lucerna au fost arabii, in urma cu 2.000 ani si ei au numit-o "parintele tuturor alimentelor". Sunt bogati in 8 enzime importante pentru digestie, compusi importanti (fitohormoni, saponine, acid L-succinic si clorofila), sunt o importanta sursa de vitamine (A, C, B12, D, E, K) si minerale (calciu, fosfor, magneziu, mangan), contin si o cantitate mare de proteine (35%) si toti aminoacizii esentiali. Nici un fruct si nici o planta nu contine atatea enzime indispensabile digestiei.

Actiuni: stimuleaza secretia lactata la femeile care alapteaza, ajuta la mentinerea elasticitatii tesutului conjuctiv (datorita continutului in acid de chihlimbar), manifesta o puternica actiune antiinflamatoare, sunt un bun diuretic si fortifiant general, stimuleaza eliminarea sarurilor acidului uric, sunt un exceptional remediu antihemoragic (contin o insemnata cantitate de vitamina K ce previne hemoragiile si sangerarile).

Germenii de lucerna contin si fluor de origine vegetala, cunoscut pentru actiunea sa de stimulare a formarii smaltului dentar, de protectie a danturii de carii si bactericida asupra microorganismelor aparute in cavitatea bucala. Datorita prezentei saponinelor, contribuie la scaderea nivelului colesterolului in sange, impiedica modificarile aterosclerotice ale peretilor vaselor sangvine, scad tensiunea arteriala, au actiune antitumorala, contribuie la cresterea imunitatii si reglarea functiei hipofizare.

Indicatii: artrita, tuberculoza, boli ale aparatului renal, guta, paradontoza, refacere postoperatorie, pot fi aplicati in diverse forme ale sindromului hemoragic, la care una din cauze este o afectiune datorata radiatiei solare.

Produse asemanatoare

Comentarii Toate comentariile

Sumar

0

(0 Comentarii)

Sorteaza dupa calificative

 • 5
  (0)
 • 4
  (0)
 • 3
  (0)
 • 2
  (0)
 • 1
  (0)

Scrie un comentariu

Comentariul tau

Germeni Lucerna 100g Germalex

Germeni Lucerna 100g Germalex

Germeni de lucerna Medicago sativa numita si alfaalfa tatal mirodeniilor in araba cei mai bogati si mai completi germeni

Da Nu