Fulgi De Grau Spelta Cu Miere - Eco 250g Paradisul Verde

Acest produs nu mai este in stoc

5999882425689

Produs nou

Paradisul Verde
Obtine o reducere. Detalii

17,00 lei

EcologicVegan

Descriere

Fulgi de grau spelta cu miere Paradisul Verde - fulgi presati din grau spelta provenit din agricultura ecologica si miere. Se pot servi la micul dejun sau ca desert, ca atare sau in combinatie cu fulgi din alte cereale si/sau fructe uscate. Ingrediente: grau spelta*, miere*,malt de orz*, sare marina. *cultivat in conditii ecologice. Alergeni: contine gluten.

Graul spelta (Triticum aestivum spp. spelta) este o specie hexaploida de grau cultivata inca din epoca bronzului, mai ales de catre popoarele germanice. Bobul sau sticlos ramane "imbracat” in palee dupa treierat, are un continut foarte mare de gluten si este rezistent la ger si boli. Faina obtinuta din graul spelta este de foarte buna calitate pentru brutarii, nefiind necesara adaugarea de substante ameliorante. Graul spelta are un gust deosebit si, comparativ cu graul comun are un continut mai ridicat de substante nutritive (proteine, aminoacizi, minerale, acizi grasi nesaturati) si L-Tryptophan (precursorul hormonului de buna-dispozitie), contine Thiocyanat ( cu efect vitalizant, de stimulare a imunitatii si antiinflamator) si preia mai putine metale grele din mediul inconjurator. 100-150 g de paine de grau spelta poate asigura necesarul zilnic de aminoacizi, vitamine si minerale!

Valori nutritionaleUM/100 g
EnergiekJ 1568
kcal 370
Lipideg 1,9
acizi grasi saturatig 0,4
Carbohidratig 70,6
zaharurig 5,5
Fibreg 7,7
Proteineg 13,9
Sareg 0,9

Produs/Cultivat in Ungaria. Tara de provenienta: Ungaria.

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:

Produse asemanatoare

Sumar

0

(0 Comentarii)

Sorteaza dupa calificative

 • 5
  (0)
 • 4
  (0)
 • 3
  (0)
 • 2
  (0)
 • 1
  (0)

Scrie un comentariu

Comentariul tau

Fulgi De Grau Spelta Cu Miere - Eco 250g Paradisul Verde

Fulgi De Grau Spelta Cu Miere - Eco 250g Paradisul Verde

Fulgi presati de grau spelta provenit din agricultura ecologica si miere Graul spelta are un gust deosebit si comparativ cu graul comun are un continut mai ridicat de substante nutritive si preia mai putine metale grele din mediul inconjurator

Da Nu