Fasole Verde Suc Propriu - Eco Demeter 340g Clearspring

5021554989110

Produs nou

Clearspring

7,00 lei

In stoc - Livrare 1-3 zile lucratoare

EcologicVeganCu certificare Demeter

Descriere

Fasole verde frantuzeasca "Bio Kitchen Organic" Clearspring, frageda si plina de savoare. Produs vegan ecologic cu certificare Demeter.

"French bean" este denumirea data unei varietati de fasole verde cu pastai lungi si subtiri, crocante si fragede.

Agricultura biodinamica presupune respectarea principiilor antropozofiei in cultivarea si in producerea alimentelor, in ingrijirea animalelor si a peisajului. Ea a fost intemeiata in anii 1920 de o comunitate de agricultori germani care i-au solicitat lui Rudolf Steiner puncte de vedere spiritual-stiintifice pentru aplicarea agriculturii, in opozitie cu cele oferite de stiinta materialista ce introdusese ingrasamintele chimice, apreciate a fi cauza degradarii calitatilor nutritive ale alimentelor. In Germania si in alte tari europene aceste produse se comercializeaza in prezent sub sigla Demeter, aceasta presupunand de asemenea forme ecologice de combatere a daunatorilor si opozitie fata de alimentele modificate genetic.

Ingrediente: fasole verde frantuzeasca*, apa, sare de mare. * ingredient cultivat ecologic, din agricultura biodinamica Demeter.

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:

Produse asemanatoare

Comentarii Toate comentariile

Sumar

0

(0 Comentarii)

Sorteaza dupa calificative

 • 5
  (0)
 • 4
  (0)
 • 3
  (0)
 • 2
  (0)
 • 1
  (0)

Scrie un comentariu

Comentariul tau

Fasole Verde Suc Propriu - Eco Demeter 340g Clearspring

Fasole Verde Suc Propriu - Eco Demeter 340g Clearspring

Fasole verde frantuzeasca Bio Kitchen Organic Clearspring frageda si plina de savoare Produs vegan ecologic cu certificare Demeter

Da Nu