Fasole Adzuki In Suc - Eco 350g Clearspring

5021554989912

Produs nou

Clearspring

9,00 lei

In stoc

EcologicVeganNu contine glutenNu contine ZaharNu contine alergeni

Descriere

Fasole Adzuki in Suc Clearspring - fasole adzuki in gama de produse premium Clearspring „Bio Kitchen”, gama ce grupeaza alimente `bio` din agricultura biodinamica Demeter, pline de aroma si natural dulci (nu au adaos de zahar). Este usor de servit, ca atare sau in diferite preparate culinare, si bogat aromata.

Fasolea adzuki este cultivata pe suprafete mari in Asia de Est si Himalaya. boabele sale sunt mici de circa 5 mm, in general rosii la culoare, si au gust usor dulceag, dar se cunosc si varietati cu boabe albe, negre, gri sau pestrite. Populara in Japonia si in Orientul Indepartat, este folosita la prepararea unei mari varietati de feluri de mancare, atat dulci cat si condimentate.

Agricultura biodinamica presupune respectarea principiilor antropozofiei in cultivarea si in producerea alimentelor, in ingrijirea animalelor si a peisajului. Ea a fost intemeiata in anii 1920 de o comunitate de agricultori germani care i-au solicitat lui Rudolf Steiner puncte de vedere spiritual-stiintifice pentru aplicarea agriculturii, in opozitie cu cele oferite de stiinta materialista ce introdusese ingrasamintele chimice, apreciate a fi cauza degradarii calitatilor nutritive ale alimentelor. In Germania si in alte tari europene aceste produse se comercializeaza in prezent sub sigla Demeter, aceasta presupunand de asemenea forme ecologice de combatere a daunatorilor si opozitie fata de alimentele modificate genetic.

Ingrediente: fasole adzuki*, apa, sare de mare. *cultivat ecologic.

Valori nutritionaleUM/100g
EnergiekJ 330
kcal79
Grasimig0,1
acizi grasi saturati g 0
Carbohidratig 13
zaharurig 0
Proteineg 5,1
Sareg 0,33

Agricultura non-UE. Tara de provenienta: Anglia.

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:

Produse asemanatoare

Comentarii Toate comentariile

Sumar

0

(0 Comentarii)

Sorteaza dupa calificative

 • 5
  (0)
 • 4
  (0)
 • 3
  (0)
 • 2
  (0)
 • 1
  (0)

Scrie un comentariu

Comentariul tau

Fasole Adzuki In Suc - Eco 350g Clearspring

Fasole Adzuki In Suc - Eco 350g Clearspring

Fasolea adzuki este cultivata pe suprafete mari in Asia de Est si Himalaya Boabele sale sunt mici de circa 5 mm in general rosii la culoare sunt folosite la prepararea unei mari varietati de feluri de mancare atat dulci cat si condimentate

Da Nu