Pudra Cordyceps - Eco 125g Pv Et

6090000241200

Produs nou

Paradisul Verde

61,00 lei

In stoc

EcologicVeganNu contine glutenNu contine ZaharNu contine alergeni

Descriere

Cordyceps Pudra Paradisul Verde - pulbere de Ophiocordyceps sinensis (yatsa gunbu in limba tibetana), recomandata de medicina traditionala chinezeasca pentru cresterea si echilibrarea energiei vitale.  Este un gen de ciuperci ascomicete (ciuperci parazite care se inmultesc prin spori) ce cuprinde circa 400 de specii identificate pana acum. Sunt foarte abundente si diversificate in zonele umede temperate si in padurile tropicale, dar comercializate ca suplimente nutritive (ca stimulent, tonic si adaptogen) sunt mai ales cele provenite din regiunile muntoase inalte ale Chinei, dezvoltate pe omide (Cordyceps/Ophiocordyceps sinensis, numite si Yatsa Gunbu sau ciuperci caterpilar).

Medicina traditionala chineza si tibetana le recomanda ca afrodiziac si pentru tratarea multor afectiuni, de la oboseala la cancer, apreciindu-le excelentul echilibru energetic yin-yang, o serie de efecte benefice parand a fi verificate de cercetarile actuale efectuate pe animale. Interesul occidentului pentru ciupercile Cordyceps a fost starnit in 1993 de rezultatele exceptionale a trei atlete din China, acestea doborand 5 recorduri mondiale la Jocurile Nationale din Beijing fara a fi depistate pozitiv la testele antidoping, iar antrenorul lor declarand dupa concurs ca alergatoarele au luat Ophiocordyceps sinensis si sange de broasca testoasa de mare, la cererea lui.

Valori nutritionaleUM/100 g
EnergiekJ1616
kcal388
Lipideg14,83
acizi grasi saturatig3,35
Carbohidratig13,69
zaharurigsub 0,5
Fibreg26,89
Proteineg36,44
Sodiug0,03

Produs/Cultivat in China. Tara de provenienta: Anglia.

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:

Produse asemanatoare

Comentarii Toate comentariile

Sumar

0

(0 Comentarii)

Sorteaza dupa calificative

 • 5
  (0)
 • 4
  (0)
 • 3
  (0)
 • 2
  (0)
 • 1
  (0)

Scrie un comentariu

Comentariul tau

Pudra Cordyceps - Eco 125g Pv Et

Pudra Cordyceps - Eco 125g Pv Et

Medicina traditionala chineza si tibetana recomanda ciupercile Cordyceps ca afrodiziac si pentru tratarea multor afectiuni de la oboseala la cancer apreciindu le excelentul echilibru energetic yin yang

Da Nu