Sare Gema Neiodata 500g Paradisul Verde

6090000017621

Produs nou

Paradisul Verde

3,00 lei

Descriere

Sare gema neiodata provenind din Romania, cu minim 97% clorura de sodiu (NaCl) si maxim 0.7% substante insolubile. Produs ambalat pentru Paradisul Verde in Romania. Sarea gema / naturala, sarea adevarata este cea care se ia direct din zacaminte si contine, pe langa clorura de sodiu (NaCl), peste 80 de substante minerale si oligominerale care ii dau gustul inconfundabil si extraordinare proprietati vindecatoare.

Stiati ca: sarea de masa / rafinata nu are nici o calitate terapeutica si in plus provoaca hipertensiune. Ea este obtinuta in general prin recristalizarea artificiala a sarii geme si macinare in functie de granulatia dorita, procedeu in urma caruia se pierd aproape complet elementele minerale si oligominerale (in mod special magneziul si calciul), pentru evitarea intaririi ei adaugandu-se un „antiaglomerant“ (E 535 / ferocianura de sodiu, o sare a unei cianuri de fier) toxic pentru organism.

Produse asemanatoare

Comentarii Toate comentariile

Sumar

0

(0 Comentarii)

Sorteaza dupa calificative

 • 5
  (0)
 • 4
  (0)
 • 3
  (0)
 • 2
  (0)
 • 1
  (0)

Scrie un comentariu

Comentariul tau

Sare Gema Neiodata 500g Paradisul Verde

Sare Gema Neiodata 500g Paradisul Verde

Sare gema neiodata provenind din Romania, cu minim 97% clorura de sodiu (NaCl) si maxim 0.7% substante insolubile. Produs ambalat pentru Paradisul Verde in Romania.

Da Nu