Piper Negru Boabe 100g All For Nature

Acest produs nu mai face parte din oferta curenta

5941988747639

Produs nou

All For Nature
Obtine o reducere. Detalii

Descriere

Boabe de piper negru in gama de produse `All For Nature` din Timisoara, un condiment ideal pentru a da gust multor preparate culinare. Unul dintre cele mai populare condimente din bucataria romaneasca si europeana, piperul are importante efecte benefice asupra organismului: stimuleaza papilele gustative si secretia sucurilor digestive, contribuie la incetinirea inmultirii bacteriilor din tractul intestinal si previne formarea gazelor, fiind recomandat la orice masa.

   

Piper nigrum este o specie de arbust catarator ce isi are originea in sudul Indiei, din fructele caruia se obtine binecunoscut condimente, piperul. Piperul negru este obtinut prin recoltare inainte de coacere, cat inca mai au culoarea verde si uscate apoi la soare astfel incat coaja fructului se inegreste, capatand astfel culoarea neagra, gust si miros iute si intepatos si textura dura.

Produse asemanatoare

Sumar

0

(0 Comentarii)

Sorteaza dupa calificative

 • 5
  (0)
 • 4
  (0)
 • 3
  (0)
 • 2
  (0)
 • 1
  (0)

Scrie un comentariu

Comentariul tau

Piper Negru Boabe 100g All For Nature

Piper Negru Boabe 100g All For Nature

Unul dintre cele mai populare condimente din bucataria romaneasca si europeana, piperul are importante efecte benefice asupra organismului: stimuleaza papilele gustative si secretia sucurilor digestive, contribuie la incetinirea inmultirii bacteriilor din tractul intestinal si previne formarea gazelor, fiind recomandat la orice masa.

Da Nu