Fire de Sofran Bio 0.5g Dary Natury

5903246862751

Produs nou

Dary Natury

22,00 lei

EcologicVegan

Descriere

Stigmate uscate / fire de sofran de la Dary Natury, cel mai scump condiment din lume. Are un miros si un gust destul de puternic, cu o tenta amara distincta, fiind suficienta o cantitate foarte mica pentru a adauga culoare si aroma chiar si unor cantitati mari din respectivele preparate. Se foloseste cu precadere la aromatizarea mancarurilor de orez, in supe, sosuri si prajituri sau paine, dar trebuie folosit totusi cu moderatie din cauza gustului amarui. Inainte de utilizare este bine sa se zdrobeasca fibrele de sofran intr-un mojar, pana ce ajung sub forma de pudra.

Stiati ca?

Ca sofran sunt de fapt numite stigmatele uscate ale pistilului florii de sofran (Crocus sativus), folosite de mii de ani pentru continutul lor in uleiuri esentiale, substante amarui si coloranti. Stimulator digestiv, purgativ, intaritor, afrodisiac, sofranul intareste inima si ajuta impotriva anemiei si a problemelor cauzate de suprasolicitarea organismului. In homeopatie este utilizat pentru relaxare si impotriva depresiei. Sofranul se afla in compozitia mai multor medicamente naturiste, fortificand uterul si ameliorand durerile provocate de menstruatie. Daca se depaseste totusi doza recomandata, poate provoca avorturi spontane.

Produs in Polonia din ingrediente din Iran.

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:

Produse asemanatoare

Comentarii Toate comentariile

Sumar

0

(0 Comentarii)

Sorteaza dupa calificative

 • 5
  (0)
 • 4
  (0)
 • 3
  (0)
 • 2
  (0)
 • 1
  (0)

Scrie un comentariu

Comentariul tau

Fire de Sofran Bio 0.5g Dary Natury

Fire de Sofran Bio 0.5g Dary Natury

Se foloseste cu precadere la aromatizarea mancarurilor de orez, in supe, sosuri si prajituri, sosurile si painea au un gust mai placut datorita lui, dar trebuie folosit totusi cu moderatie din cauza gustului amarui.

Da Nu