Condiment – Mustar Brun Seminte 100g TRS

Acest produs nu mai este in stoc

5017689010522

Produs nou

TRS
Obtine o reducere. Detalii

6,00 lei

Descriere

Seminte de mustar brun de la compania „TRS Wholesale”, fondata cu peste 50 de ani in urma in Londra de Taherally Rehmanji Suterwalla. Intreaga gama de condimente intregi (nemacinate) TRS este ideala pentru a spori aroma si culoarea fiecarui preparat, ele putand fi folosite in supe sau tocane, soteuri, alimente prajite in ulei sau preparate prin prajire uscata. Pot fi sotate, prajite sau prajite uscat, dupa cum este reteta preparatului respectiv sau macinate inainte de intrebuintare, pentru a oferi cea mai buna aroma posibila. TRS ofera o gama larga de condimente intregi (nemacinate), ce cuprinde chimen, cardamom (verde si negru), frunze de dafin, cuisoare, anason stelat, boabe de piper si nu numai. Sunt selectate semintele / frunzele cele mai bune, pentru a va oferi calitatea deosebita asociata marcii TRS.

 

Mustarul brun este foarte des confundat cu mustarul negru, arata aproape la fel si au si cam celasi gust, cel negru avand o aroma un pic mai intensa. Totusi sunt specii diferite, respectiv Brassica nigra (cel negru) si Brassica juncea (cel maro).

 

Mustarul brun/indian (Brassica juncea) este o planta ce atinge pana la 1 m inaltime, cu frunze si tulpini ce sunt si ele comestibile. Semintele sale uscate nu au aroma, dar, dupa ce sunt mestecate o vreme elibereaza un gust iute patrunzator, mult mai iute dacat cel alb dar mai putin iute decat cel negru, gust care se pierde complet daca sunt preparate termic. Similar semintelor de mustar negru sau alb, cele de mustar brun se folosesc si pentru prepararea uleiului de mustar, ulei folosit la gatit sau ca unguent pentru masaj.

 

Mustarul negru (Brassica nigra – L.) este o planta anuala de cultura, bogat ramificata, cu inaltimea de 1-1.5 m. Pastaile sale mici si bombate, de doar 2 cm lungime, au circa o duzina de seminte care, sub forma uscata nu au nici o aroma, dar au un gust puternic daca sunt mestecate. De 1 mm in diametru si culoare de la brun inchis pana la negru, acestea sunt folosite in mod obisnuit in bucataria indiana in amestecurile curry, aruncate in ulei sau ghee incinsa, unde „explodeaza” asemenea floricelelor de porumb lasand o aroma caracteristica de nuca, ori pentru continutul lor ridicat de lipide, uleiul obtinut din ele fiind folosit ca ulei pentru gatit. Semintele de mustar negru, macinate si amestecate cu miere, sunt folosite pe scara larga in Europa de est ca antitusiv, iar in estul Canadei cataplasmele cu seminte de mustar negru amestecate cu faina si apa erau aplicate pe piept sau pe spate pentru tratarea infectiilor respiratorii, inainte de dezvoltarea medicinei moderne.

 

Ingrediente:

seminte de mustar brun.

Alergeni: poate contine urme din seminte de susan, arahide, nuci, cereale ce contin gluten, lapte, telina, soia, mustar, sulfiti.

 
Ambalat in India. Agricultura non-UE.

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:

Produse asemanatoare

Sumar

0

(0 Comentarii)

Sorteaza dupa calificative

 • 5
  (0)
 • 4
  (0)
 • 3
  (0)
 • 2
  (0)
 • 1
  (0)

Scrie un comentariu

Comentariul tau

Condiment – Mustar Brun Seminte 100g TRS

Condiment – Mustar Brun Seminte 100g TRS

Seminte de mustar brun de la compania „TRS Wholesale”, fondata cu peste 50 de ani in urma in Londra de Taherally Rehmanji Suterwalla.  Mustarul brun este foarte des confundat cu mustarul negru, arata aproape la fel si au si cam celasi gust, cel negru avand o aroma un pic mai intensa. Totusi sunt specii diferite, respectiv Brassica nigra (cel negru) si Brassica juncea (cel maro).

Da Nu