Condiment Scortisoara Bete Vrac (kg) Pv

Acest produs nu mai face parte din oferta curenta

6090000231324

Produs nou

Paradisul Verde

Descriere

Condiment obtinut din coaja interioara a mai multor arbori din genul Cinnamomum cu o istorie lunga ca medicament sau condiment. Desi scortisoara este disponibila pe tot parcursul anului, gustul sau aromat si dulce este ideal pentru lunile de iarna, adaugata peste salate de fructe sau in diverse bauturi, in preparate dulci sau sarate.

Scortisoara poate reduce inflamatiile, are efect antioxidant si antibacterian, fiind un conservant natural foarte bun. Poate scadea nivelul colesterolului "rau" si ajuta la tratarea diabetului de tip 2 prin scaderea nivelului zaharului din sange si cresterea productiei de insulina in organism (poate ajuta la stabilizarea nivelului de zahar din singe), are efect anticoagulant. Are proprietati antifungice (Candida), antivirale si afrodisiace, poate reduce proliferarea celulelor de leucemie si cancer limform, poate imbunatatii functionarea creierului si este un bun remediu pentru durerile de cap.

Produse asemanatoare

Comentarii Toate comentariile

Sumar

0

(0 Comentarii)

Sorteaza dupa calificative

 • 5
  (0)
 • 4
  (0)
 • 3
  (0)
 • 2
  (0)
 • 1
  (0)

Scrie un comentariu

Comentariul tau

Condiment Scortisoara Bete Vrac (kg) Pv

Condiment Scortisoara Bete Vrac (kg) Pv

Condiment obtinut din coaja interioara a mai multor arbori din genul Cinnamomum cu o istorie lunga ca medicament sau condiment gustul sau aromat si dulce fiind ideal pentru lunile de iarna

Da Nu