Ciocolata Raw cu Migdale, Eco 70g Ombar

5060102662129

Produs nou

Ombar

19,00 lei

In stoc

Ecologic Vegan Nu contine gluten Raw

Descriere

Ciocolata raw cu migdale Ombar - ciocolata cruda ecologica cu miez de cocos pastat si bucati de migdale. Majoritatea sortimentelor de ciocolata de pe piata sunt obtinute din cacao prajita la temperaturi foarte ridicate care ii reduc valoarea nutritiva, dar produsele Ombar fiind procesate la temperaturi scazute sunt bogate in ingrediente active ce le asigura valoarea nutritiva si o aroma naturala bogata.

Ingrediente: cacao cruda*, zahar de cocos*, migdale crude* 13%, pasta din miez de cocos* 11%, unt cacao*, pastai vanilie macinate*. *certificat ecologic. Substanta uscata de cacao: minim 60%. Alergeni: contine migdale. Total flavanoli (catechine) / baton (70g): 160 mg. Alergeni: contine migdale.

Valori Nutritionale UM /100g
Energie kJ 2390
kcal 577
Lipide g 42
acizi grasi saturati g 28
Carbohidrati g 45
zaharuri g 30
Proteine g 8.2
Sare g 0,1

Agricultura: UE/non-UE. Produs in Marea Britanie. Tara de provenienta: Anglia.

Produse asemanatoare

Comentarii Toate comentariile

Sumar

0

(0 Comentarii)

Sorteaza dupa calificative

 • 5
  (0)
 • 4
  (0)
 • 3
  (0)
 • 2
  (0)
 • 1
  (0)

Scrie un comentariu

Comentariul tau

Ciocolata Raw cu Migdale, Eco 70g Ombar

Ciocolata Raw cu Migdale, Eco 70g Ombar

Ciocolata raw cu migdale Ombar ciocolata cruda ecologica cu miez de cocos pastat si bucati de migdale Majoritatea sortimentelor de ciocolata de pe piata sunt obtinute din cacao prajita la temperaturi foarte ridicate care ii reduc valoarea nutritiva dar produsele Ombar fiind procesate la temperaturi scazute sunt bogate in ingrediente active ce le asigura valoarea nutritiva si o aroma naturala bogata

Da Nu