Ciocolata Amaruie 85 Cacao - Eco 80g Rapunzel

Acest produs nu mai este in stoc

4006040013464

Produs nou

Rapunzel

13,50 lei

EcologicVegan

Descriere

Ciocolata amaruie cu 85 la suta cacao, Rapunzel, ciocolata pentru cunoscatori. Are o aroma de ciocolata delicata si pura, datorata continutului foarte mare de cacao bogat aromata, provenita de la partenerii Rapunzel „Hand in Hand” din Bolivia. Ciocolatile Rapunzel imbina inaltele standarde calitative ale traditiei elvetine de fabricare a ciocolatilor, cu valoarea ingredientelor cultivate ecologic. Adevaratul secret al aromei acestor ciocolati este insa arta amestecarii finale a ingredientelor (unt de cacao, masa de cacao, zahar si lapte praf) pentru finisarea masei de ciocolata (consare). In urma acestui proces se dezvolta gradat aromele ce erau partial latente in cacao, iar zaharul initial topit recristalizeaza partial astfel incat masa de ciocolata, desi crocanta, este de o finete perfecta si se topeste placut in gura. Inrediente: unt de cacao*, masa de cacao*, pudra de cacao*, zahar din trestie Cristallino*. *din culturi ecologice. Alergeni: poate contine urme de lapte, soia si/sau fructe cu coaja/nuci.

Valori nutritionaleUM/100 g
EnergiekJ2688
kcal651
Proteineg6,8
Carbohidratig19,5
zaharurig15,2
Lipideg58,2
acizi grasi saturatig34,2
Fibreg10,9
Saregsub 0,025

Recomandari: se poate degusta ca atare sau se poate adauga pentru un plus de savoare in deserturi ori produse de cofetarie. Produs in Elvetia. Agricultura non-UE.

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:

Produse asemanatoare

Comentarii Toate comentariile

Sumar

5

(1 Comentarii)

Sorteaza dupa calificative

 • 5
  (1)
 • 4
  (0)
 • 3
  (0)
 • 2
  (0)
 • 1
  (0)

Scrie un comentariu

Nota 
2020-07-21
Cumparator verificat

Recomand

Foarte buna

   Comentariul tau

   Ciocolata Amaruie 85 Cacao - Eco 80g Rapunzel

   Ciocolata Amaruie 85 Cacao - Eco 80g Rapunzel

   Ciocolata amaruie cu 85 la suta cacao Rapunzel ciocolata pentru cunoscatori Are o aroma de ciocolata delicata si pura datorata continutului foarte mare de cacao bogat aromata provenita de la partenerii Rapunzel Hand in Hand din Bolivia

   Da Nu