Ciocolata Amaruie 85 Cacao - Eco 80g Rapunzel

4006040013464

Produs nou

Rapunzel

13,00 lei

In stoc

Ecologic Vegan Nu contine gluten Nu contine alergeni

Descriere

Ciocolata amaruie cu 85 la suta cacao, Rapunzel, ciocolata pentru cunoscatori. Are o aroma de ciocolata delicata si pura, datorata continutului foarte mare de cacao bogat aromata, provenita de la partenerii Rapunzel „Hand in Hand” din Bolivia. Ciocolatile Rapunzel imbina inaltele standarde calitative ale traditiei elvetine de fabricare a ciocolatilor, cu valoarea ingredientelor cultivate ecologic. Adevaratul secret al aromei acestor ciocolati este insa arta amestecarii finale a ingredientelor (unt de cacao, masa de cacao, zahar si lapte praf) pentru finisarea masei de ciocolata (consare). In urma acestui proces se dezvolta gradat aromele ce erau partial latente in cacao, iar zaharul initial topit recristalizeaza partial astfel incat masa de ciocolata, desi crocanta, este de o finete perfecta si se topeste placut in gura. Inrediente: unt de cacao*, masa de cacao*, pudra de cacao*, zahar din trestie Cristallino*. *din culturi ecologice. Alergeni: poate contine urme de lapte, soia si/sau fructe cu coaja/nuci.
Valori nutritionale UM /100 g
Energie kJ 2688
kcal 651
Proteine g 6,8
Carbohidrati g 19,5
zaharuri g 15,2
Lipide g 58,2
acizi grasi saturati g 34,2
Fibre g 10,9
Sare g sub 0,025
Recomandari: se poate degusta ca atare sau se poate adauga pentru un plus de savoare in deserturi ori produse de cofetarie. Produs in Elvetia. Agricultura non-UE.

Recenzii

Scrie o recenzie

Ciocolata Amaruie 85 Cacao - Eco 80g Rapunzel

Ciocolata Amaruie 85 Cacao - Eco 80g Rapunzel

Ciocolata amaruie cu 85 la suta cacao Rapunzel ciocolata pentru cunoscatori Are o aroma de ciocolata delicata si pura datorata continutului foarte mare de cacao bogat aromata provenita de la partenerii Rapunzel Hand in Hand din Bolivia

Produse asemanatoare