Faina de Susan 300g Paradisul Verde

6090000248421

Produs nou

Paradisul Verde
Obtine o reducere. Detalii

9,50 lei

Descriere

Faina de susan din culturi nemodificate genetic ce se poate folosi in retetele a diferite produse de patiserie sau de panificatie, in halva sau prajituri, pentru ingrosat sosuri, umpluturi sau chiar supe, in alautul pentru clatite etc.

 

Susanul este una dintre cele mai vechi culturi de oleaginoase cunoscute, fiind cultivata de peste 3000 de ani. Sub forma integrala, are un continut foarte ridicat de proteine, vitamine din complexul B si minerale (de cupru, mangan, calciu, magneziu, fier, fosfor si zinc), antioxidanti (sesamin, sesamolin, sesamol, lignani), acizi grasi esentiali Omega 6, dar pentru a fi asimilate este necesar sa fie rasnite sau prajite. Femeile din Babilonul antic consumau halva, un amestec de miere si seminte de susan, pentru a-si prelungi tineretea si frumusetea, iar soldatii romani mancau aceste seminte pentru a dobandi putere si energie. Susanul este un ingredient important in bucatariile traditionale ale multor popoare, fiind folosit în general in produsele de panificatie sau de patiserie, dar si in diferite salate sau preparate culinare, intreg, sub forma de faina sau ca tahini (pasta din seminte de susan).

 

Valori nutritionale/100g

Energie: 1406 kJ / 336 kcal

Proteine: 60 g

Grasimi: 8-10 g

Carbohidrati: 44 g

Fibre: 12 g

Umiditate: 7%.

Tara de origine: Bulgaria. Produs ambalat pentru Paradisul Verde in Romania.

  

Pentru mai multe informatii, va invitam pe blog:

Seminte de susan – beneficii, proprietati si indicatii terapeutice

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:

Sumar

0

(0 Comentarii)

Sorteaza dupa calificative

 • 5
  (0)
 • 4
  (0)
 • 3
  (0)
 • 2
  (0)
 • 1
  (0)

Scrie un comentariu

Comentariul tau

Faina de Susan 300g Paradisul Verde

Faina de Susan 300g Paradisul Verde

Susanul este un ingredient important in bucatariile traditionale ale multor popoare, fiind folosit în general in produsele de panificatie sau de patiserie, dar si in diferite salate sau preparate culinare, intreg, sub forma de faina sau ca tahini (pasta din seminte de susan).

Da Nu