Ceapa Murata - Eco 350g Clearspring

5021554003298

Produs nou

Clearspring

Acest produs nu mai face parte din oferta curenta

EcologicVeganNu contine Zahar

Descriere

Ceapa Murata Clearspring - ceapa Silverskin din gama „Bio Kitchen”, murata si indulcita cu sirop din malt de orez. Gama „Bio Kitchen” grupeaza alimente bio din agricultura biodinamica Demeter, pline de aroma si natural dulci (nu au adaos de zahar).

Ceapa silverskin este un soi cu bulbii mici, de 15-35 cm in diametru, si culoare alb argintie, comercializata in general sub forma murata, mai ales in combinatii de muraturi.

Agricultura biodinamica presupune respectarea principiilor antropozofiei in cultivarea si in producerea alimentelor, in ingrijirea animalelor si a peisajului. Ea a fost intemeiata in anii 1920 de o comunitate de agricultori germani care i-au solicitat lui Rudolf Steiner puncte de vedere spiritual-stiintifice pentru aplicarea agriculturii, in opozitie cu cele oferite de stiinta materialista ce introdusese ingrasamintele chimice, apreciate a fi cauza degradarii calitatilor nutritive ale alimentelor. In Germania si in alte tari europene aceste produse se comercializeaza in prezent sub sigla Demeter, aceasta presupunand de asemenea forme ecologice de combatere a daunatorilor si opozitie fata de alimentele modificate genetic.

Ingrediente/100g: cepe silverskin* (53 g), apa, otet*, sirop din malt de orez* (3 g) (orez*, orz incoltit*, apa), sare de mare, seminte mustar*. *cultivat ecologic.

Alergeni: ontine orz, seminte mustar.

Valori nutritionaleUM/100g
EnergiekJ119
kcal 28
Grasimig0,3
acizi grasi saturati g 0
Carbohidratig 5,6
zaharurig 4,7
Proteineg0,6
Sareg 0,72

Produs in Olanda. Agricultura UE. Tara de provenienta: Anglia.

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:

Produse asemanatoare

Comentarii Toate comentariile

Sumar

0

(0 Comentarii)

Sorteaza dupa calificative

 • 5
  (0)
 • 4
  (0)
 • 3
  (0)
 • 2
  (0)
 • 1
  (0)

Scrie un comentariu

Comentariul tau

Ceapa Murata - Eco 350g Clearspring

Ceapa Murata - Eco 350g Clearspring

Ceapa Silverskin din gama Clearspring Bio Kitchen murata si indulcita cu sirop din malt de orez Gama Bio Kitchen grupeaza alimente bio si din agricultura biodinamica Demeter pline de aroma si natural dulci nu au adaos de zahar

Da Nu