Ceai Triphala - Eco 125g

In stoc - Livrare 1-3 zile lucratoare

6090000237388

Produs nou

Diversi producatori
Obtine o reducere. Detalii

16,00 lei

EcologicVegan

Descriere

Ceai Triphala Paradisul Verde - ceai Triphala (trei fructe) din agricultura ecologica. Este un amestec ayurvedic de trei plante medicinale cu efect reintineritor si detoxifiant, ce curata si detoxifica organismul pana la cele mai profunde niveluri organice, avand totodata si o valoare nutritiva ridicata. Triphala asigura sustinerea globala a sistemului digestiv, imbunatatind digestia si asimilatia, curatind si tonifiind tractul gastro-intestinal. Este laxativ, favorizeaza o buna evacuare a intestinului, nu creaza dependenta si este reintineritor. Contine antioxidanti puternici si sustine mentinerea imunitatii. Se poate consuma adaugata in apa, in smoothie-uri sau in alte preparate raw vegane.

Ingrediente: amestec de Amalaki* (lat. Emblica officinalis), Bibhitaki* (lat. Terminalia bellirica), si Haritaki* (lat. Terminalia chebula). *din agricultura ecologica.

 • Amalaki sau Amla (Emblica officinalis/ Phyllanthus emblica) este un fruct bogat in vitamina C, minerale si aminoacizi, recomandat in special in cazuri de hiperaciditate, gastrita, anorexie, voma datorata sarcinii si anemii asociate cu dispepsii gastrice cronice, find parte componenta a multor formule ayurvedice cu efect reintineritor (Rasayana).
 • Bibhitaki/Vibhitaki (Terminalia Bellirica) permite o mai buna absorbtie a nutrientilor in organism prin indepartarea mucusului din tractul digestiv, este un bun tonic stomacal si armonizeaza functiile digestive, amelioreaza tusea si elimina sputa, induce un somn odihnitor si este benefica in cazuri de diaree, tulburari cardiace, hemoragie, lepra, ulcere, calculi urinari, dispepsie si debilitate generala. Pudra din fructele uscate se aplica si extern in conjunctivite, pe zonele inflamate si dureroase sau pe par, stimuland cresterea acestuia, iar in cazul ranilor sustine oprirea sangerarilor.
 • Haritaki (Terminalia Chebula) este considerata un panaceu in Ayurveda si medicina traditionala tibetana, avand reputatia ca vindeca orbirea si inhiba dezvoltarea tumorilor maligne. Hraneste creierul si nervii, actioneaza pozitiv asupra pielii si a sistemelor digestiv, excretor, nervos si respirator, are efect regenerator, tonic, nervin, astringent, laxativ si antihelmintic.

  

Pentru mai multe informatii, va invitam pe blog:

Plante medicinale considerate superalimente

Cum sa slabesti?

Imunitatea – cum functioneaza si cum o putem influenta

Produse asemanatoare

Sumar

0

(0 Comentarii)

Sorteaza dupa calificative

 • 5
  (0)
 • 4
  (0)
 • 3
  (0)
 • 2
  (0)
 • 1
  (0)

Scrie un comentariu

Comentariul tau

Ceai Triphala - Eco 125g

Ceai Triphala - Eco 125g

Triphala trei fructe este un amestec ayurvedic de trei plante medicinale cu efect reintineritor si detoxifiant Curata si detoxifica organismul pana la cele mai profunde niveluri organice avand totodata si o valoare nutritiva ridicata

Da Nu